phishing

Dinar’da yıldız kızlar voleybol maçları tamamlandı.

Dinar’da yıldız kızlar voleybol maçları tamamlandı.

Dinar’da yıldız kızlar voleybol maçları tamamlandı.
24 Kasım 2018 - 20:51

 

 

İlçemizde Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler, Kızılören ve Sandıklı Okul takımlarının katılımıyla okul sporları maçlarına Stadyum ve Kapalı Spor Salonunda başlanmıştır.

 

Müsabakalar Genç Erkekler Futbol, Yıldız Kızlar ve Erkekler Futsal,Genç ve Yıldız Kızlar Voleybol maçları ile birinci dönem maçları tamamlanmıştır.

 

Yapılan birbirinden güzel ve çekişmeli Yıldız Kızlar Voleybol müsabakaları sonucunda Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Orta okulu takımı ilei Dinar Fatih Ortaokulu takımları guruplarında birinci olmuşlardır.

 

Grubunda birinci olan Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Orta okulu takımı ile Dinar Fatih Ortaokulu takımları Afyonkarahisar’da yapılacak olan final grubu maçlarına katılmaya hak kazanmıştır.

 

Afyonkarahisar’da yapılması gereken Genç Kızlar Voleybol Final gurubu maçlarından Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi takımı ile Dinar Anadolu Lisesi Takımları Dinar’da karşılaşmış, güzel ve çekişmeli bir maç sonucundan 3-2 skorla gülen taraf Dinar Anadolu Lisesi Takımı olmuş ve finale yükselme yönünde büyük avantaj elde etmiştir.

 

Yarışmaya katılan tüm takımların sporcularını, hocalarını ve okul idarecilerini tebrik ediyoruz ve final grubu maçlarında başarılar diliyoruz.

 

Dinar Gündem

YORUMLAR

  • 0 Yorum