phishing

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı yrd Görmüş : Doğu Türkistan kan Ağlıyor

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı yrd Görmüş : Doğu Türkistan kan Ağlıyor

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı yrd Görmüş : Doğu Türkistan kan Ağlıyor
10 Aralık 2018 - 19:11 - Güncelleme: 10 Aralık 2018 - 19:25

BBP Sinanpaşa İlçe Başkanı Emre görmüş doğu türkistanla ilgili bir açıklama yayınladı.Görmüş açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

 

Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin, silahlarla susturulduğu bir dünyada susmak alçaklıktır..!

Doğu Türkistan'da ki vatanım'ı namusumu işgal ederek. Doğu Türkistanı darmadağın eden Çin'e ben kahrolsun Çin diyemezsem yazıklar olsun bana.

  Doğu Türkistan 3 bin yıllık Türk'ün yurdudur. Bu milletin binlerce yıllık tarihi, geçmişi ve geleneği var.

  Doğu Türkistan'daki müslümanların onuruyla, namusuna, vicdanıyla oynandığını ve bu gün Doğu Türkistan'da 2 milyondan fazla Doğu Türkistanlının çin zindanlarında ve işgence kaplarında işgence edilerek öldürülmekte olduğu ve bu öldürülenlerin organlarının Çin generallere, Çin siyasetcilere ve çin patronlara peşkeş çekilmektedir.

  Nasıl Türk dünyası beraberken Selçuklu, Osmanlı zamanında yer yüzüne huzur hakim olmuşsa Adalet hakim olmuşsa bugün yine huzur ve adaletin hakim olması lazım

  Uygur Türklerinde bir ata sözü vardır ; “ Bayga yar bolmak her kişinin İşi – Yoksulga yar bolmak ER kişinin işi” Yanı Müktedir’e yar olmak,herkesin işi – Mazlum’a dost olmak ise ER kişinin işidir.

  Doğu Türkistan Göktürklerin, uygarların, karahanlıların. Doğu Türkistan İslam Cumhuriyeti'nin kuruldugu, Türk milletinin İslam'la şenlendigi Sultan Satuk Buğra Han'ın , Kaşğarlı mahmut'un, Yusuf Has Hacib'in medeniyet, ilim, irfan ve İslam'ı onurlandırdığı Coğrafya Çin komünist yönetiminin karanlık zindanlarında işgence görmekte

 Uyuma Türk Milleti Uyuma !

Özün Elden Gidiyor !

Sen Uyudukça Benim İçim Gidiyor!                 Ey insanlık alemi, Ey İslam alemi, Ey müslüman Türk dünyası nerdesiniz. Doğu Türkistanı unutmayın Doğu Türkistan bugün İslam dünyasının  en mazlum Çoğrafyasıdır.

Doğu Türkistan bizi bekliyor. Doğu Türkistan'daki bacım feryat ediyor. Nerdesiniz Ey müslümanlar diyor? Kim duyacak, kim hissedecek bu çığlıkları. 

  Bacım feryat ediyor. “nolursunuz gelin diyor bize sahip çıkın Evimde iki tane kızım var Çinliler musatlat oldular gelin namusumuzu koruyun” diyor. Kim duyacak bu feryatı, kim duyacak bu çığlıkları Doğu Türkistanın namusu bizim namusumuzdur.

  Bizim gündemimiz yerel seçimler ve 25 kuruşluk poşet olmuştur ümmet poşete girmiş.ümmet makam, mevki ve koltuk derdine düşmüş.

  Devleti yönetenler ne yapıyor. “Çin'den ticaret  yapıyoruz  Aman Çin'le aramız bozulmasın diyorlar”. Doğu Türkistan kan ağlıyor

  Doğu Türkistan' daki müslümanların onuruyla, namusuyla, vicdanıyla oynanılıyor.Çin zindanlarında Nazi işkence kamplarında işkence yapılıp öldürülüyor. 

  Rabia deyip ağlayanlar

Gezi deyip sızlayanlar

Filistin deyip bağıranlar

Arakan deyip bayılanlar

Doğu Türkistan denilince neden susuyorlar...

Devleti yönetenlerin zerre kadar ümmet bilinci varsa Doğu Türkistan'daki Müslümanlara sahip çıkarlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum