Vali Hakan Yusuf Güner'e ziyaretler sürüyor
Kamu kurum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcileri Merkez Valiliğine atanan Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etmeyi sürdürüyor.
Ziyaretlerden duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Güner, tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür ederken, Afyonkarahisar'ı ve halkını çok benimsediğini, bu anlamda ciddi temaslarının olduğunu ve birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar'da güzel işler başardıklarını belirtti. Güner, Afyonkarahisar halkının ve tüm paydaşlarının destekleriyle Afyonkarahisar'ı ileriye taşımış olmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti.
AFYONKARAHİSAR'DA İYİ BİR HAVA YAKALANMIŞTI
Ziyaretler sırasında Vali Güner'e yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden konuklar, Vali Güner’in önderliğinde Afyonkarahisar'da iyi bir havanın yakalanarak çok verimli çalışmaların yapıldığını, bu anlamda kendilerine şükran borçlu olduklarını belirttiler. Yeni görevinin kendisi ve ailesi için hayırlı olması temennisinde bulunan konuklar, Vali Güner'e bundan sonraki hayatında sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilediler.
VALİ GÜNER BİZLERİ EN ÇOK DİKKATE ALAN VALİMİZ OLDU
Ayrıca Çayırbağ Kasabası Ali Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Süleyman Şenol ise şunları söyledi: “Sayın Valimiz bizleri en çok dikkate alan ve önem veren Valilerimizdendir. Sayın Valimize şükran borçluyum. Cenab-ı Allah’tan memleketimize tekrar Vali Hakan Yusuf Güner gibi Valiler vermesini diliyorum. Bizleri dinleyen, birçok istek ve taleplerimizi yerine getirme gayreti içerisinde olan Vali Hakan Yusuf Güner’e şükranlarımı sunuyorum.
Vali Güner, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.