Tarlacı Dinar'da ziyaret turuna çıktı
Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı Dinar’da kurumları ziyaret etti.
Ak Pati’den 2004 – 2009 yılları arasında Dinar Belediye Başkanlığı hizmetinin sonrasında 61 ve 62 nci Hükümetlerde sırasıyla Başbakan Yardımcısı ve Adalet Bakanı olarak görev yapan Bekir BOZDAĞ’ın özel kalem müdürlüğünü yürüttü.
Sonrasında ise 28/08/2015 tarihli ve 29459 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2015/485 sayılı Kararname ile Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
Dinar sevdalısı Tarlacı ilçemizde Kaymakam Mustafa Şahin’i Makamında ziyaret etti. İlçemiz hakkında bilgiler alan TARLACI vedalaşarak ikinci ziyareti ise Başsavcı İbrahim Merttürk ve beraberindeki Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Haydar Şaban Karaköse ve Cumhuriyet Savcısı Ender Erdem’i Başsavcılık makam odasında ziyaret etti.
Ziyaretleri arasında Hükümet Konağı binasında etkinlik yapan Minik Eller Bayrak projesindeki açılan sergiyi ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek onlara bayrağımızın öneminden bahsederken de böyle bir projenin çok güzel olduğunu söyledi. Öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerle vedalaşan TARLACI Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünü de ziyaret etti.
Bu ziyaret kapsamında Vakıf Müdürü İrfan Yüksel’den ilçemizdeki çalışmalar hakkında bazı bilgileri aldı. Bitmek üzere olan 200 kişilik kız öğrenci yurdu binası ve ilçemizde gerçekleşecek olan projeler hakkında bilgiler alan TALACI bir istek ve talepleriniz yada yeni bir projelileriniz varsa ise yardımcı oluruz.dedi.
Son ziyareti ise Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yeliz Çetin ve Çalışan personellere oldu. Sosyal Hizmet Merkezi binası hakkında bir takım bilgiler aldı.
Ziyaret esnasında konuşan TARLACI şunları söyledi; Dinar ilçemizin sorunları hakkında bilgiler aldık Bir takım istek var. Bunlarla ilgili gerekli desteği sağlayacağız. Her iki kurumumuzda daha çok güzel çalışmalar var ve halen devam ediyor bende gerekli destekleri sağlayarak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım. Çalışmalarında başarılar diliyorum. dedi. DİNAR GÜNDEM