Sosyal denge tazminatı sözü

17 Aralık 2015 - 12:41

Vali Güner, belediye ve özel idare çalışanlarının aylıklarında önemli bir artış sağlayacak olan sosyal denge tazminatı ile ilgili çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını açıkladı

 

 

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, belediye ve özel idare çalışanlarına sosyal denge tazminatı ödenmesi için hazırlıkların sürdüğünü bildirdi. İl özel idaresi genel sekreteri, genel sekreter yardımcıları ve birim müdürleri ile diğer memurların gelirlerinde önemli bir artış sağlayacak olan sosyal denge tazminatı, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyareti sırasında gündeme geldi.

 

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur’un da hazır bulunduğu ziyarette, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Gürsan sendikanın faaliyetleri, yapılacak olan projeler ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi ile ilgili olarak Vali Hakan Yusuf Güner’e bilgiler verdi. Vali Güner, belediyeler ile il özel idare çalışanlarına verilen sosyal denge tazminatı ile ilgili çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile il özel idarelerinin kadro ve pozisyonlarında istihdam edilen kamu görevlilerine sosyal denge tazminatı işçi-memur ayrımı yapılmaksızın ödeniyor.

 

GÜRSAN: VALİMİZ AFYON İÇİN BÜYÜK BİR DEĞER

Vali Hakan Yusuf Güner, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Gürsan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, Gürsan, Vali Güner’in başarılarına şahit olduklarını ve proje anlayışını kendilerine şiar edindiklerini belirterek, bu yöntemle başarıya ulaşmanın daha kolay olduğunu kaydetti.  Gürsan, Vali Güner’in Afyonkarahisar için büyük bir değer olduğunu da sözlerine ekledi.

●Kurtuluş