Son Dakika….Sandıklı Spor'da neler oluyor ? Topçulardan şok iddia…

13 Nisan 2019 - 15:05


 
 
 
Bölgesel Amatörün sesi isimli sosyal medya hesabında yeralan bir paylaşım akıllarda bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi.
 
Bölgesel Amatörün sesi isimli sosyal medya hesabında yeralan Sandıklıspor ile ilgili paylaşımda Sandıklı sporlu topçular tarafından yazıldığı iddia edilen bir paylaşımda bulunuldu.
 
Bölgesel Amatörün sesi isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan iddialar ise çok ciddi konuları içeriyor.Sandıklısporlu topçular tarafından yazıldığı iddia edilen paylaşımda kulüp yöneticileri ile Sandıklı Belediye başkanı Mustafa Çöl suçlandı.Sezon başından bu tarafa bir tane bile maç başı alamadıklarını iddia eden topçulara iyi niyetlerinin topçular ve Belediye başkanı tarafından suistimal edildiğini iddia ettiler.
 
MAÇ BAŞLARINI ALAMADIK
Bölgesel Amatörün sesi isimli sosyal medya hesabında yer alan paylaşım aynen şöyle ;
 
 
Biz Sandıklıspor futbolcuları olarak öncelikle böyle bir şey yapmak istemiyorduk ama 6-7 aydır iyi niyetimizi suistimal eden yöneticilere ve belediye başkanına artık sabredecek gücümüz kalmadı sezon başından beri 1 tane maç başı alamadık.
 
YENİ KATILANLAR HİÇ ÖDEME YAPILMADI
Devre arası takıma katılan arkadaşlara henüz 1 tl bile peşinatları ödenmezken sürekli bir tarih verip sürekli oyalayan başta belediye başkanına ve sandıklıspor yönetimine haklarımızı kesinlikle helal etmiyoruz .
 
 
HARÇLIK DAHİ ALAMADIK
2.devrenin basından bu yana Antalya kampı da dahil olmak üzere çocuklarına harçlık verir gibi harçlık dağıtıp idare eden yöneticiler 2.devre hiç dağıtmadıkları halde maç başları kaldırıp primi yükselttik dediler bizde yine sesimizi çıkartmayıp en azından maç kazanıp prim bari kazanalım dedik ve 6/6 yaptığımız halde 1 tane prim bile verilmedi.
 
HOCAMIZA VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA GÜVENDİK
2.devrenin basından bugün ki zamana da kadar 1 prim parası bile alaman futbolcular olarak hocamıza ve belediye başkanının sürekli verdiği sözlere inanarak sabrettik güvendik .
 
SANDIKLI BELEDİYE BAŞKANI BİZİMLE GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ
geçtiğimiz hafta Çubukspor maçından sonra 12 gün iznimiz olduğu halde kimsenin cebimde 5 kuruş olmadığı için kimse evine gidemeyip Sandıklı’ya dönüp belediye başkanından yol parası bile olsa verin dediğimiz halde bizimle görüşmek bile istemedi belediye çıktık 5 dakika görüşme talebinde bulunup dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatmak istedik ama 5 dakikasını bu emek veren alın teri döken futbolculara ayırmak yerine görüşmek istemiyorum gitsinler denildi.
 
 
TESİSLERE YEMEK GELMİYOR KAHVALTILIK YİYORUZ
pazar gecesinden bu yana tesislerde hala da kalmaktayız ve tesise yemek bile gelmemekte sadece kahvaltılık gelmekte sabah akşam arkadaşlarla toplanıp yumurta yapıp yemekteyiz.
 
HAKLARIMIZI HELAL ETMİYORUZ
6-7 aydır verdiği sözlere rağmen bugün itibariyle arayıp sizin için yapabilecek birşeyim yok diyip telefonu yüzümüze kapatan evimize gidecek kadar cebimize harçlık koymayan belediye başkanına ve yöneticilere haklarımızı helal etmiyoruz .
 
BAŞKAN BİR KERE BİLE ANTRENMANA TATLI GETİRİP HATRIMIZI SORMADI
 
Herşey para değildir kaç aydır sıkıntı içerisindeyiz 1 gün bile gelip halimizi hatırımızı sormadılar sezon başından bu yana belediye başkanı 1 kere tatlı alıp gelip antrenmanlarımızı ziyaret etmedi bide bu zamana kadar oyalamak yerine paralarının olmadığını ya verilmeyeceğini söyleselerdi biz başımızın çaresine bakardık bu sene bu sıkıntıları çeken çok kulüp var onlardan biri de biziz son olarak "Kul Hakkı çok ağırdır Allah yarına bırakır ama kimsenin yanına birakmaz"
 
Sandıklıspor Futbolcuları.