Son Dakika : Afyon'a 12 doktor atandı

27 Şubat 2018 - 17:22

Milletvekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’a çeşitli branşlarda 12 doktorun atandığını bildirdi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesine 1, Dinar Devlet Hastanesine 4, Emirdağ Devlet Hastanesine 4, Sandıklı Devlet Hastanesine 2 ve Şuhut Devlet Hastanesine 1 olmak üzere toplam 12 doktor atandığı bildirildi.

Özkaya: “Merkez ve ilçelerimizde doktor açığı kalmayacak”Afyonkarahisar’ın ilçelerine eksik olan doktorların bazılarının tamamlandığını ve ilerleyen dönemlerde ise doktor atamalarının yapılacağını kaydeden Milletvekili Av.Ali Özkaya, doktor açıklarının kapatılması adına gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.Vatandaşların da bu konuda biraz sabırlı olması gerektiğini ifade eden Afyonkarahisar Milletvekili Av.Ali Özkaya, “Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. İlçelerimizdeki eksik uzman doktor kadrolarını biliyoruz. Sağlık bakanlığından gerekli takipleri yaparak, Afyonkarahisar’ın tamamında bulunan doktor açıklarının kapatılması için gereken girişimleri yapacağız” dedi.

 

*Afyonkarahisar Devlet Hastanesine Çocuk Ruh Sağlığı Uzmanı,

 

*Dinar Devlet Hastanesine, Anestezi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Pratisyen Tabip,

 

*Emirdağ Devlet Hastanesine Ortopedi Uzmanı, Kadın Doğum Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, Dâhiliye Uzmanı,

 

*Sandıklı Devlet Hastanesine, Anestezi Uzmanı, Pratisyen Tabip,

 

*Şuhut Devlet Hastanesine Kadın Doğum Uzmanı atanacağını bildirdi.Milletvekili Ali Özkaya, sağlık alanındaki bu atamaların ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini söyledi.Afyonkarahisar’a her zaman her konuda yardımcı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya, vatandaşların huzuru, refahı ve sağlığı için her zaman çalıştıkları için kendilerine Afyonkarahisar halkı tarafından teşekkür edildi.Afyon’un İlçelerindeki Vatandaşlar da Teşekkür Etti.