Sandıklı, Türkmen kardeşlerini unutmadı
Sandıklı’da Suriye’de baskı ve zulüm altında yaşayan Bayır-Bucak Türkmenleri için gıda ve giyecek kampanyası düzenlendi,.
Sandıklıda bulunan Hayrat Yardım Derneği ve Sandıklı Belediyemizin ortaklaşa yapmış oldukları çalışma sonucu, Suriye’de zulüm altında savaşmak zorunda kalan Bayır-Bucak Türkmenlerine gıda ve giyecek yardımı kampanyası düzenlendi.
Hayrat Yardım Derneği ve Sandıklı Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yardım faaliyeti dolayısıyla bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl, şunları kaydetti:
İLK TIR CUMARTESİ YOLA ÇIKACAK
“Türkmen kardeşlerimize elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Belediyemiz önünde bulunan araçta yapılan yardımlar biriktirilerek, Cumartesi günü Allah nasip ederse Bayır-Bucak’a göndereceğiz. Bu konuda olduğu gibi bizlere her konuda verdikleri desteklerden dolayı yardımsever Sandıklı halkımıza teşekkür ediyorum.”
Hayrat Derneği yardım Derneği Sandıklı Temsilcisi Yusuf Ali Yılmaz da ile halkını yardım etmeye çağırdı.●Kurtuluş