Özmeriç'ten altın jenerasyon açıklaması
Özmeriç’ten altın jenerasyon açıklaması
Afyon Belediyespor’un eski, Ankara DSİ’nin yeni koçu Hasan Özmeriç kadroyu oluşturma çalışmalarına başladıklarını belirtirken, Altın jenerasyondaki oyunculara ve kulüplerine süre konusunda garanti veriyorum. Bir yıl oynayıp kulüplerine dönsünler dedi
KURTULUŞ- Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Afyon Belediyespor’u çalıştıran ve sezon sonunda ayrılarak Ankara DSİ ile anlaşmaya varan Hasan Özmeriç, basketbol camiasında geçen altın jenerasyon hakkında açıklamalarda bulundu.
BURAYA GELİP OYNASINLAR
İstanbul'a ve Bandırma'ya giderek genç oyuncuların kulüpleriyle temas edeceğini söyleyen Özmeriç şöyle konuştu:
İki yabancı, iki abinin yanına 5-6 genç oyuncu almak istiyorum. Altın jenerasyonun gelişmesi için TBL çok doğru bir platform. Ankara DSİ'ye gelsinler, bir yıl sonra kulüplerine dönsünler. Ben onlara iki şeyin sözünü verebilirim: Süre ve gelişme. Sabah, akşam çalışırız. Takımlarında oturacaklarına buraya gelip oynasınlar. Bundan hem biz, hem oyuncular, hem de kulüpleri fayda görür.