Niloya Özdilek'e geliyor
Niloya Özdilek’e geliyor
Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, en sevilen çizgi film kahramanlarını çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. 13-14/20-21 Mayıs tarihlerinde Niloya’nın eğlenceli gösterileri Özdilek’te olacak.
Nisan ayında Elif’in Düşleri etkinliği ile misafirlerine eğlenceli iki hafta sonu yaşatan Özdilek Afyon AVM, 13-14/20-21 Mayıs tarihlerinde Niloya’nın eğlenceli dünyasını çocuklara sunacak. Eğitici ve eğlenceli sahne gösterisi ile Niloya hafta sonlarını eğlenceye dönüştürecek.
Nisan ayını dolu dolu geçiren Özdilek misafirleri mayıs ayında da eğlenceye doyacak. Çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden Niloya, iki hafta sonu boyunca Özdilek’te olacak. 13.30-15.30-17.30 olmak üzere günde 3 seans gerçekleşecek etkinliklere Özdilek misafirleri ücretsiz olarak katılabilecek.
ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL KARİKATÜR ETKİNLİĞİ
Yaz aylarına kampanya ve etkinliklerle giriş yapan Özdilek, mayıs ayında giyimden kozmetiğe, küçük ev aletlerinden ayakkabılara, zücaciye ürünlerinden bahçe mobilyalarına kadar birçok üründe kaçırılmayacak kampanyalar hazırladı. Anneler gününe özel hediye seçenekleri de Özdilek AVM reyonlarında yerlerini aldı.
14 Mayıs Pazar günü Özdilek AVM misafirleri, anneler gününü unutulmaz bir anıya dönüştürecek. Anneler ve çocuklarının en mutlu anları eğlenceli karikatürlerle ölümsüzleşecek. Karikatür etkinliğine anneler ve çocukları ücretsiz olarak katılabilecek.