☰
✕

Kazada yaralanan çocuk komadan çıkamadı

09 Mayıs 2016 - 19:27

 

 

 

Afyonkarahisar’ın Çayırbağ beldesinde 9 yaşındaki bir çocuğun bisikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışırken hızla gelen bir otomobilin kendisini çarparak metrelerce yükseğe fırlaması an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Kazada, M.T. yönetimindeki 03 AN 126 plakalı otomobil, bisikletiyle yolun karşısına geçen 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ali Çalışır’a çarparak yaklaşık 20 metre sürükledi. Kazadan sonra küçük Ali hemen Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. İki gündür yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Ali yaşam savaş verirken, otomobil sürücüsü M.T. ise gözaltına alındı.

Öte yandan, Karayolu Trafik Haftası kapsamında, bugün saat 12:00’da Vilayet Meydanında emniyet kemeri simülatör aracı ve alkol gözlüğü ile halka ‘Emniyet Kemerinin Önemi’  ve ‘Alkollü araç kullanmanın sürücüler üzerindeki etkileri’ hakkında uygulamalı eğitim verilecek.●Kurtuluş/iha