Jetlerde Belirsizlik Sürüyor

11 Ocak 2019 - 08:49

 

TFF. 1 Lig’in çiçeği burnunda takımı Afjet Afyonspor’da yönetim ve teknik adam belirsizliği sürüyor.

Sezona Serhat Gürpınar ile başlayan ve kötü gidişin ardından yolları ayrılarak Serhat Güller’e emanet eden ancak bu hocadan da verim alamayan Afjet Afyonspor’da hoca arayışları sürüyor.

Takım hafta sonu oynanacak Giresunspor maçına Genel Menajer İbrahim Ç:elik hazırlıyor. .Afjet Afyonspor’da hafta sonu oynayacak zorlu Giresunspor maçı öncesi teknik direktör belirsizliği sürüyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü görevinden istifa ederek resmen ayrılan Serhat Güller’in yerine henüz yeni teknik adam bulunamadı.

 

GÖZLER VURAL VE TÜTÜNEKER’DE

İlk olarak eski Metin Diyadin ile görüşerek olumsuz yanıt alan transfer komitesinde gözler Uğur Tütüneker ve Yılmaz Vural’a çevrildi. Transfer görüşmelerini kapalı kapılar arkasında sürdüren transfer komitesi, Giresun maçının öncesinde Mor beyazlıların çalışacağı yeni teknik adamı açıklaması bekleniyor.

 

TARAFTAR’DA GÜNEŞ’İ İSTİYOR

Kurulduğu günden bu yana bir çok teknik adamla çalışan Afyonspor, kısa dönemlerin dışında Afyonlu teknik adamlarla çalışmadı. Taraftar bu konuda tepkilerini sürekli dile getirip, bu sefer Ali Güneş’e destek verilmesinden yana fikir bildiriyor.

 

YÖNETİM’DE BELİRSİZLİK SÜRÜYOR!

Öte yandan takımda hoca sorunu yaşanırken yönetimde de büyük belirsizlik devam ediyor. Salih Sel’in başkanlığı yapmayacağını bildirmesinin ardından yönetimde bulunan Ali Şahin’in yeni yönetim yapmaya başladığı öğrenildi. Bu konuda hiçbir kimsenin açıklama yapmaması dikkat çekerken taraftarlar endişeli bir bekleyişin içine girdi. Alınan son bilgilere göre Mor beyazlı kulüp bugün yapacağı olağanüstü kongrede yönetim kurulunu oluşturacağı öğrenildi.

Alaattin Yeşilçay

HİSAR GAZETESİ