İşitme engelliler hedefleri vurdu
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü ile Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonu ile Otizm okulunda öğrenim gören işitme engelli öğrencilere yönelik okçuluk faaliyete düzenlendi.
3 Aralık Dünya engelliler haftası nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü ile Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonu ile İşitme Engelli öğrenciler otizm okulunda ok atmanın keyfini yaşadılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk antrenörü Muhlis Öç nezaretinde işitme engelli öğrencilere ok attırıldı.İlk kez ok atmanın heyecanını yaşayan öğrencilerin ok atarken çok keyif aldıkları görüldü.
ÇOK YETENEKLİLER
Okçuluk il temsilcisi Rıfat Okumuş yaeptığı açıklamamda, “Dünya engelliler günü nedeni ile düzenlediğimiz etkinliğimizde işitme engelli kardeşleriminin Ata sporumuz ok ile tanışıp ok atma sevinçleri görülmeye değerdi. Kardeşlerimize antrenör nezaretinde okları atıp madalyaları kaptılar. Onların sevinçlerini paylaştık Gördüğüm kadarıyla çocuklar her spor dalında başarılı olabilecek kapasitedeler onlarla bir iki saatte olsa mutlu olduk. unutmayalım her bireyimiz Engelli adayıyız zaman zaman onlarla hayatı paylaşmaya çalışalım” dedi.>>KURTULUŞ