İscehisar'da 19 Mayıs'a özel turnuva

19 Mayıs 2017 - 17:38 | Güncelleme: 20 Mayıs 2017 - 18:14

İscehisar’da 19 Mayıs’a özel turnuva

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İscehisar ilçesinde okullar arası futbol turnuvası düzenlendi

 

ARİF YAĞCI-İscehisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okullar arası turnuvası düzenlendi. Ödül töreninde bir konuşma yapan İscehisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hayati Duman “Geçen yıl da bu turnuvayı düzenlemiştik, çok olumlu tepkiler alınca bu yıl da gerçekleştirmeye karar verdik. Öğrencilerin yaşamında olumlu izler bırakan ve onlara sporu sevdiren bu tür etkinlikleri yapmak için gayret edeceğiz.Turnuvaya katılan,destek veren idarecilerimize, hakemlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

İlkokul ve ortaokul örgencilerinin yer aldığı futbol turnuvasına İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve protokol üyeleri katıldı. Turnuvada ortaokullarda Fatih Ortaokulu birinci, Şehit Ahmet Kaplan Ortaokulu ikinci ve Mercan Ortaokulu üçüncü oldu. İlkokullarda ise İscehisar İlkokulu birinci, Doğanlar İlkokulu ikinci ve Fatih İlkokulu da üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini İlçe Kaymakamı Öztabak başta olmak üzere protokol üyeleri verdi.