İGM'de dördüncü oturum dün yapıldı
Başkan Salih Sel’in Azerbaycan’da olması nedeniyle oturumu Selçuk Çirkin’in yönettiği İGM Nisan ayı 4. oturumunda, gündemdeki konular görüşüldü. İGM Nisan ayı toplantıları bugün sona eriyor
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantıları dün yapılan dördüncü birleşimle devam etti. İGM Başkanı Salih Sel’in Azerbaycan’da olması nedeniyle oturumu Selçuk Çirkin yönetti. Toplantı da gündem maddeleri ele alınarak karara bağlandı.
Afyonkarahisar Emirdağ, Çay, Sandıklı ve Dinar ilçelerinde İl Özel İdaresi’ne ait bakım evlerinin bir günlük konaklama ücreti komisyonca sivillere 20 TL, kamu personeline 15 TL olarak uygun görüldü ve oybirliği ile karara bağlandı.
12 KADRO DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY
Karaman Mahallesi’nde Karaman Çok Katlı Otopark ve İş Merkezinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait işyerinin kiralanması komisyonca uygun görüldü ve işyerinin kiralanmasına oy birliği ile karar verildi. İl Özel İdare Kanununun 10. maddesinin (L) bendi ile İl Özel İdareleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin 11. maddeleri gereğince 12 adet kadro değişikliği yapılması konusundaki komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.
NİSAN AYI OTURUMLARI BUGÜN SONA ERİYOR
2016 yılı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yatırım programında bulunmayan yapım, tamir, bakım ve onarım işleri için, iş makinelerinin, araçların, ekipmanların kullanılması ve işin Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülmesi komisyonca uygun görüldü ve komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.
Gündem dışı 7 madde de gündeme alınarak okundu. Gündem dışı maddeler komisyonca görüşülüp, gerekli komisyonlara iletilmesine oy birliği ile karar verildi. Afyonkarahisar İGM’nin Nisan ayı toplantıları bugün yapılacak oturum ile sona erecek.●Kurtuluş