Diriliş Başkanları Derneği örgütleniyor

25 Aralık 2016 - 16:28

Diriliş Başkanları Derneği örgütleniyor

 

 

Diriliş Başkanları Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı Batuhan Çulfa, şu ana kadar Afyonkarahisar merkez ilçe ve 9 ilçede teşkilatlandıklarını belirterek, 900 civarında üyeye ulaştıklarını açıkladı. Diriliş Başkanları Derneği’nin 81 ilde 2 Milyon 700 bin civarında üyeye ulaştığını kaydeden Çulfa, yaklaşık iki ay önce Afyonkarahisar’da örgütlenmeye başlayan Diriliş Başkanları Derneği’ne ilginin büyük olduğunu söyledi.

 

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Çulfa, yazılı açıklamasında, şunları kaydetti: “Bizlerde verilen bu değere elimizden geldiğince layık olmaya çalışarak, tabir yerinde ise, Allahın izni ile Afyonkarahisar’da sıkılmadık el, çalmadık kapı ve ziyaret edilmeyen kurum bırakmamak hedeflerimiz arasında. Çünkü gitmediğin yer sıkmadığın el senin değildir düsturuyla hareket etmek gerekiyor. Amacımız diriliş Başkanları olarak, vatan ve millet sevdasının yanında tevhid itikadı, İslam şuuru ile tüm halkımızı özellikle de gençlerimizi bu yönde topluma vatana ve millete faydalı birer birey olmaları için, bilinçlendirmek gayesi yine en büyük hedeflerimiz arasındadır.”

Çulfa, ‘Osmanlı döneminden buyana darbeler’ isimli bir konferans düzenlemeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.●Nergiz Mert