Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı.
Valilik önünde, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Barbaros Ortaokulu öğrencilerinin çiçekle karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak ve satranç takımı hediye etti.
Vali Çakacak ile makamında bir süre görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da eşlik etti.
BELEDİYE BAŞKANIYLA BİR SÜRE GÖRÜŞTÜ
Cmhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesine gitti. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanıyla bir süre görüştü.
Mersin Şehir Hastanesi açılışı için belediyeden otobüsle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol üzerindeki vatandaşları selamladı, çocuklara satranç takımları dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Yenişehir Belediyesi Meclis üyesi Sadık Türüt'ün rahatsızlığı bulunan babası Birman Türüt'ü Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki evinde de ziyaret etti.●Polat Yılmaz