CHP'li kadınlar yoksullara giysi yardımında bulundu

05 Nisan 2016 - 00:32 | Güncelleme: 05 Nisan 2016 - 00:36

CHP'li kadınlar, ihtiyaç sahibi kişilere giysi yardımında bulundu. Ancak, medyaya servis edilen resimlerde yardım alanların yüzlerinin görülmesi tepkilere neden oldu

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı, ihtiyaç sahibi kişilere giyim yardımında bulundu. Belirledikleri yardıma muhtaçların oturduğu evlere, partinin aracıyla giden CHP İl Kadın Kolları, giysi yardımı yaptı.

İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, yardımla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Toplumun dezavantajlı kesimlerine ulaşmaya onların sorunlarına küçük de olsa bir katkı sağlamaya çalışıyoruz. Siyaseti sadece ülke politikaları olarak değil aynı zamanda yaşadığımız toplumun sorunlarına çözüm noktası olarak görüyoruz. İlgi çeken bu çalışmalarımız artarak devam edecek.”

 

YARDIM ALANLARIN TEŞHİR EDİLMESİNE TEPKİ

Öte yandan, yardıma muhtaç insanlara verilen elbiselerin insanların resimleriyle birlikte topluma afişe edilmesin dolayı büyük tepkilere neden odu. CHP’li kadınların da diğer yardım kuruluşları gibi yaptıkları yardımların resimlerinde, yardım alanların resimlerini yayınlamalarının kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, insanları rencide etmenin kimsenin haddine olmadığına vurgu yaptılar.

Bu tip davranışların yardıma muhtaç insanların basın yoluyla afişe edilmesine neden olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, daha önce de bazı yardım derneklerinin aynı hataya düştüklerini belirterek, CHP’li kadınları eleştirdiler. ●Kurtuluş