Bolvadin'de 105 kişiye besicilik belgesi verildi
İlçeye bağlı Karayokuş Köyü'nde düzenlenen törenle, Besi Sığırcılığı Kursu’nu bitiren 105 kişiye belge verildi
Bolvadin İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Besi Sığırcılığı Kursu’nu başarı ile bitiren Karayokuş Köyü'nden 105 kursiyere, Kaymakam Ayhan Akpay tarafından kurs bitirme belgeleri verildi.
Karayokuş Köy Konağı'nda düzenlenen törenlere, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Türkyılmaz ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Uçak da katıldı.
KAYMAKAM KÖYLÜLERİN SIKINTILARINI DİNLEDİ
Programda konuşan Kaymakam Akpay, “Sizleri tebrik ediyorum. Görüyorum ki hepiniz geçimini hayvancılık yaparak temin etmektesiniz. 80 saatlik eğitim sonunda bu belgeleri almayı hak ettiniz. Bu sayede daha bilinçli bir şekilde işinizi yaparak hem kendi ekonominize hem de ülke ekonomisine çok faydalı olacağınıza inanıyorum. Ayrıca Karayokuş'lu vatandaşlarımızın bu kursa yoğun ilgi göstermesi beni ziyadesi ile memnun etti. Kaymakamlık olarak maddî ve manevî olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum”dedi.
Kaymakam Akpay, kursiyerlere belgelerini dağıttı, daha sonra Karayokuş halkının sorunları dinledi.●Kurtuluş