Bir Yazarın Günlüğ; 24.Gün :"Yazının Yüksek Frekansı"
Bir Yazarın Günlüğü Kurtuluş Gazetesi olarak, okuyucularımızı hem eğlendirip hem de bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Yeni oluşturduğumuz günlük içeriğimizle, yaşamın farklı yönlerini ele alırken, her bir konuda derinleşmeye, ama aynı zamanda mizahi bir dille yaklaşmaya karar verdik. Bu yolda, şu ana kadar 3 farklı temaya odaklandık: 2'nci tema olarak bir yazarın günlüğü ile devam ediyoruz.
Bugün yazıya başlamak için beynimde bir frekans ayarı yapmam gerekti. Çünkü yazılarım, sanki kendi başına bir radyo istasyonu gibi! Bir an “Aaaa!” dedim, çünkü yazarken zihnimdeki her düşünce bir tür dalga gibi yayılmaya başladı. Belki de yazıya başlarken biraz fazla hiperaktif oldum, ama sonuçta yaratıcı bir kaos vardı. Bu yazıyı okurken sanki bir elektrik akımı gibi hissediyorum: bir dokunuşla her şey değişiyor! Ne dersiniz? Belki de içsel radyo istasyonumu biraz daha düşük sesle açmalıyım.
Not: Yazı yazarken zihin bazen yüksek frekansta çalışabilir. Bunu kontrol etmek zor olabilir, ancak o anki akışa güvenmek önemli. Eğer frekansı bulduysanız, yazınız kendi kendine hayat bulur!