Bir koltuk, 20 aday
MHP'li Belediye Başkanı İsmail Elibol'un aday olmadığını açıklaması sonrası Sandıklı'da başkanlık koltuğuna aday adayları arttı. İlçede en fazla ilgi Ak Partide yaşandı. Ak Parti de 12 ...
MHP’li Belediye Başkanı İsmail Elibol’un aday olmadığını açıklaması sonrası Sandıklı’da başkanlık koltuğuna aday adayları arttı.
İlçede en fazla ilgi Ak Partide yaşandı. Ak Parti de 12 aday adayı başvuru yaptı.CHP de 4 kişilik isim üzerinden anket yapılıyor.MHP de ise 3 isim öne çıkıyor.
Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Akbaş’ Cuma günü itibari ile adaylık başvurusu son gündü. Şu ana kadar 12 altın değerinde aday adayımız başvuruda bulundu.Anket çalışmaları temayül yoklamaları ve Genel Merkezimizin kararı ile Kasım ayı sonunda adayımız netleşecek’dedi.
Sandıklı da Ak Partiden Belediye Başkan aday adayları Mustafa Çöl(Eğitimci),Ali Nurdoğan (Bürokrat),Ziya Dazkır(Mimar)Erkan Kırkpınar (İşadamı),Ahmet Perçin (Emekli Eğitimci)İsmail Şimşek(Esnaf),Mehmet Fatih Atasoy(Memur),Nuri Cengiz(İşadamı),Ahmet Mahmut Saylık(İşadamı),Ali İhsan Sönmez(Kızık Belediye Başkanı),Levent Işık(Serbest Meslek) ve Niyazi Koçak(Avukat),
CHP de Avukat Yusuf Kadıoğlu,Esnaf Ahmet Özaydın,Emekli Devrim Seferlioğlu ve Sandıklıspor Kulubü Eski Başkanı Hidayet Başçiftçi nin isimlerinin yer aldığı anket çalışması sürüyor.
MHP de ise İlçe Başkanı Halil Özdemir ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Özer ve İş adamı İbrahim Poyraz adaylığa adı geçen siyasetçiler.
Saaddet Partisinde Emekli Eğitimci Mustafa Varlık ve Esnaf Kadir Anış’ın adaylığı bekleniyor.
Öte yandan sürekli bağımsız aday çıkan Menderes Koçak’ın da adaylığı ile bir koltuğa 20 aday yarışıyor.