Ben adalet isteyen herkesin başkanıyım
Ben adalet isteyen
herkesin başkanıyım
CHP İl Başkanı Demirkırkan: Ben kendimi sadece CHP il başkanı olarak görmüyorum. Afyonkarahisar’da mağdur olan, hak arayan, sıkıntı yaşayan, adalet isteyen herkesin başkanıyım. Dil, din, etnik köken ayrımı yapmadan sorunu olan herkesi kucaklayacak, çözüm konusunda destek olmaya çalışacağım
KURTULUŞ-Ankara’dan başlattığı ‘adalet’ yürüyüşünü Pazar günü mitingle sonlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İl Başkanları Toplantısına katıldı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı . Kemal Demirkırkan’ın da katıldığı toplantıda adalet yürüyüşü sürecini değerlendiren Kılıçdaroğlu CHP’nin bundan sonraki yol haritası ve örgüt disiplini içinde yapılması gerekenleri il başkanları ile paylaştı.
KILIÇDAROĞLU’NUN SAĞLIĞI YERİNDE
CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu uzun bir yürüyüşün ardından oldukça sağlıklı gördüğünü ifade etti.
Demirkırkan, yazılı değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Genel başkanımızı yaklaşık 1 ay süren çok yorucu bir süreç sonrası, dinç ve çok sağlıklı görmekten büyük bir memnuniyet duydum. Genel Başkanımıza Afyonkarahisar il örgütünün selam ve başarı dileklerini ilettim. Afyon il örgütü olarak büyük bir gururla arkasından yürüdüğümü ifade ettim. Toplantıda yaptığım konuşmada Maltepe’de demokrasimizin, özgürlüklerimizin ve en önemlisi birlikte yaşama irademizin güç kazandığını belirttim. “
HERKESE DESTEK VERECEĞİZ
CHP’nin 9 Temmuz’dan sonra mücadelesinin aynı kararlılıkla devam edeceğine işaret eden İl Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP Mecliste de, sokakta da kimsesizlerin kimsesi olmaya, mağdur edilenlerin yanında olmaya devam edecektir. Ben kendimi sadece CHP il başkanı olarak görmüyorum. Afyonkarahisar’da mağdur olan, hak arayan, sıkıntı yaşayan, adalet isteyen herkesin başkanıyım. Dil, din, etnik köken ayrımı yapmadan sorunu olan herkesi kucaklayacak, çözüm konusunda destek olmaya çalışacağım. Toplantıda ayrıca 15 Temmuz’un yıldönümü etkinlikleri ile ilgili olarak Genel başkanımızdan aldığımız direktifleri tüm örgütümüze ilettik. CHP örgütleri 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yapılacak olan resmi etkinliklere katılacak, halkın 15 Temmuzunda halkın yanında yerini alacaktır.”