Başkanlar, EMARÇEB Encümen Toplantısı için Çanakkale'de Bir Araya Geldi
Çanakkale Belediyesi, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği'nin (EMARÇEB) ocak ayı Encümen Toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya, çeşitli belediye başkanları katıldı ve gündem maddeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkanlar, toplantının ardından Çanakkale'nin çevreci yatırımlarından biri olan Güzelyalı-Dardanos İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti.
Başkanlar, EMARÇEB Encümen Toplantısı İçin Çanakkale’de Bir Araya Geldi
Çanakkale Belediyesi, 17 Ocak 2025 tarihinde Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin (EMARÇEB) ocak ayı Encümen Toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya katılan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve diğer konuk başkanlar, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek tarafından makamında ağırlandı.
Toplantı öncesi, güncel çevre konuları hakkında yapılan sohbetin ardından, belediye başkanları Çanakkale Belediyesinin çevreci projelerinden biri olan Güzelyalı-Dardanos İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti. Ziyaretin ardından, başkanların eşleri de Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesini gezerek burada gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.