Başkan Şemsettin Kol'dan hizmet açıklaması
Seçimlerde Yeşilçiftlik halkına verdiği 24 vaadi yerine getirmeye çalışan belediye başkanı Şemsettin Kol yaptığı icraatlar ve çalışmalarla alakalı olarak bir açıklama yaptı. Başkan yaptığı açıklmada 'Değerli ...
Seçimlerde Yeşilçiftlik halkına verdiği 24 vaadi yerine getirmeye çalışan belediye başkanı Şemsettin Kol yaptığı icraatlar ve çalışmalarla alakalı olarak bir açıklama yaptı.
Başkan yaptığı açıklmada ”Değerli Yeşilçiftlik halkım bugün itibariyle kasabamızda bulunan Tepebaşı mahallesindeki ilköğretim okulunun arsasını TOKİ yapmak üzere tahsisini gerçekleştirdik. Meydan yerinde bulunan ilköğretim okulunu da gençlik merkezi yapımı için tahsisi gerçekleşmiştir kasabamıza hayırlı olsun.”dedi.
Başkan Kol ”Kültür Bakanlığı’na vermiş olduğumuz kilitli parke taşı projesinden 2 mahallemizin projesi onaylanmıştır,hepsimize hayırlı olsun.Diğer mahallelerimizde proje aşamasındadır.”diye konuştu.
SULTANDAĞI KALDIRIMINI GENİŞLETTİK
Başkan Şemsettin Kol şöyle devam etti: ”Göreve geldiğimde göl kenarına çam diktik,soma maden şehitleri hatıra ormanı yaptık,tahta köprü dolgusunu,harman yerindeki çöp dağını temizledik. Fiat Linea hizmet otosu aldık. Önceden yapılan Sultandağı kaldırımını genişlettik, belediye hizmetlerinin daha iyi olması için 5 kişi istihdam ettik eşek tepesi yolunu dolgu yaptık”
YOLLARIMIZI SİL BASTAN YAPIYORUZ
Başkan Şemsettin Kol;”Önümüzdeki günlerde tahta köprü yanındaki kavağın etrafı çevrilerek parkı mesire yeri yapacağım, alabalık tesislerine proje yaparak suni gölette alabalık üretimi yapılacak. Bir aya kadar fizibilite Çalışmalarımızı bitirdik hazırız tüm bahçe yollarımızı sil bastan yapıyoruz.”dedi.
KÜÇÜK PARK ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR
Kol, belediyeye ait internet sitesinin de çok kısa zamanda faaliyete geçeceğini ve vatandaşların tüm istek şikayet ve önerilerinin buradan alınmaya başlayacağını belirtti.
Başkan Şemsettin Kol, ”Kasabamız Cumhuriyet İlkokul arsasından yaklaşık 160 kamyon hafriyat yaparak, molozları, taşları ve bütün pis görüntüyü ortadan kaldırdık. Küçük park çalışmamız devam ediyor. Yukarı hamamın önüne küçük ölçekli kilitli parke taşı yapımı devam etmektedir.”
Başkan Kol Bakan Eroğlu ile el ele kol kola omuz omuza çalışarak kasabamızı daha güzel bir hale getireceğiz her şey çok daha güzel olacak ifadelerini kullandı. Bakan Eroğlu’nun damlama sulama sistemine ilişkin sözlerine de yer veren kol şöyle dedi;”Bakanımız bana, ‘damlama sulama sistemine Yesilciftlik’ten cıktık yola, çok destek verdim damlama sulama sisteminize, Türkiye’ye örnek gösterdim.’ Dedi.Bakanımız kasabamızı çok sever biz de bakanımızı seviyoruz.”dedi.
SEÇİM BİTTİ, KOLLARI SIVADIK
Başkan Kol, kendisini kahve köşelerinde eleştiren, dedikodu üreten muhaliflerine de seslenerek ”Seçim bitti, kolları sıvadık,24 adet seçim vaadim var ama muhalifler tabi ki görevini yapacak, kahvede eleştirmesini yapacak, ben kendimi kasabama adadım,garaja gidiyor,orda oturuyor, belediyeye gelmiyor diyorlar.Bir gün garaja buyurun gelin ne yapıyoruz sizlerle paylaşalım.Her gün millete hizmet peşindeyiz oturmaya gelmedik zaman hizmet zamanı.”dedi.