Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

08 Haziran 2016 - 13:20

Bolvadin'de yaşayan ünlü işadamı Ceylan Emet tarafından yaptırılan ve kendisi ile eşinin adını taşıyan Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen törende, Ceylan Emet, mezun olan öğrencilere tek tek hediye verdi

 

 

 

 

 

 

 

Bolvadin’de yaşayan hayırsever İşadamı Ceylan Emet tarafından yaptırılan ve eğitim öğretime başlayan Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi.  Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesinin ilk mezunları için düzenlenen törene Kaymakam Ayhan Akpay, hayırsever işadamı Ceylan Emet ve eşi Ayfer Emet, Garnizon Komutanı Cuma Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler,  velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

CEYLAN EMET ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Törende Okul Müdürü Filmi Pırnaz, hayırsever işadamı Ceylan Emet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal ve son olarak Kaymakam Ayhan Akpay birer konuşma yaptılar. Kaymakam Akpay, yaptığı konuşmada Hayırsever İşadamı Ceylan Emet’e teşekkür ederek, Fen Lise’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler tek tek kürsüye davet edildi ve kendilerine Ceylan Emet tarafından hediye takdim edildi. Öğrenciler arasında bayrak devir teslim töreni yapıldı. Program pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.