Arıcan'dan Ankara'ya kültür yolculuğu
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ı makamında ağırladı. Sandıklı’nın kültürel değerlerini tanıtmak, korumak ve bu değerlerin geleceğe aktarılmasını sağlamak istediklerini anlatan Arıcan, kendisi de Afyon Sandıklılı olan Başkan Yaşar’la görüş alışverişi yaptı.
İlçemizin kültürel değerlerini tanıtmak, korumak ve bu değerlerin geleceğe aktarılmasını sağlamak biz kamu görevlilerinin borcudur diye konuşan Arıcan, “Bu sorumluluğu bilerek Kaymakamlığımızca üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz” dedi.
Bir Sandıklılı olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar, yerel yöneticilerin her zaman kendi il ve ilçeleri dışında yapılanları takip etmek zorunda olduğunu hatırlattı. Ziyaretin sonunda Arıcan, Başkan Yaşar’a kültürel ve doğa güzelliklerini göstermek amacı ile tanıtım CD’leri ile ilçenin değerlerini anlatan hatıra pulları hediye ederken, Yaşar da Arıcan’a günün anısına Yenimahalle Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kursiyerlerinin yaptığı cam objeleri hediye etti.●iha