Akü Öğrencisi Zehra Feci Şekilde Can Verdi

10 Kasım 2016 - 17:58 | Güncelleme: 10 Kasım 2016 - 18:34

Akü Öğrencisi Zehra Feci Şekilde Can Verdi

 

 

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversite kampüsü önünde bulunan kavşakta bir kamyonun çarptığı üniversite öğrencisi feci şekilde hayatını kaybetti.

 

 

Afyonyerelbasın.com adlı internet sitesinin haberine göre; Yeşil ışığın yandığını gören Ahmet A. 'nın kullandığı 34 YR 2906 plakalı kamyon, kırmızı ışığa yakalanmamak için kavşağa hızlı ve dikkatsizce girince ,Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Sosyoloji 1. sınıf öğrencisi Afyonkarahisar'lı Zehra Kurt'a (19)'a çarpınca ,öğrenci feci şekilde hayatını kaybetti.

 

 

 

Kaza'da hayatını kaybeden üniversite 1. sınıf Öğrencisi Afyonkarahisarlı Zehra Kurt'un telefonu çaldığı ve arayan kişinin annesi olduğunu gören Güvenlik güçleri telefonu açamadı. Cüzdan, telefon ve üzerinde bulunan eşyalar asfalta yayıldı. Daha 1 ay öncesinde Eski Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek'in bu durumu yetkililere bildirdiği konu ile ilgili olarak bir çalışma yapılmadığını söyleyen ve 1 ayda 10 defa kaza oldu burada bir gün tüm üniversite öğrencileri olarak yolu trafiğe kapatacağız, yeter artık canlarımız yanmasın diyen üniversite öğrencileri gözyaşlarını tutamadı.

 

 

 

Üniversite Öğrencilerinin Kamyon şoförü Ahmet A. nın üzerine yürümesini gören güvenlik güçleri, Ahmet A.'nın ilk ifadesini Organize Sanayi girişine götürerek aldılar. Polis kaza ile ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattığı ve Kamyon şoförünü gözaltına alındığını kaydettiler.