phishing

Zorlu bir periyot bizi bekliyor

Zorlu bir periyot bizi bekliyor

Zorlu bir periyot bizi bekliyor
18 Eylül 2017 - 20:37

Zorlu bir periyot bizi bekliyor


Temsilcimiz Afjet Afyonspor, bu haftadan itibaren zorlu bir periyoda girecek. Mor Beyaz’lı takım, 21 Eylül tarihinde Ankaragücü maçıyla başlayacak bu zorlu dilimde 11 günde 4 zorlu maç oynayacak
SERCAN SAYIN- 2017-2018 sezonuna Tokatspor beraberliği ile başlayan Zonguldak Afjet, 2’nci haftada Mersin İdman Yurdu’nu yenmeyi başardı. Uzun zaman aradan sonra saha ve seyircisi önünde aldığı galibiyetle ilk haftadaki beraberliği unutturan Mor Beyaz’lı takım, Sivas Belediye karşısında alınan mağlubiyetten ötürü durgun gibi gözükse de, hem kupada hem de ligde oynanacak müsabakalardan hasarsız bir şekilde çıkmayı plânlıyor.
3’Ü LİG 1’İ KUPA OLMAK ÜZERE 4 MAÇ ZORLU MAÇ
Hasan Erkin Şimşir ve öğrencileri,  zorlu periyotta ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Ankaragücü ile kendi sahasında karşılaşacak. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak kupa maçının ardından lige dönecek Afjet Afyonspor, 2 günlük aranın ardından bir kez daha kendi saha ve seyircisi önünde Tuzlaspor’u konuk edecek. Temsilcimiz bu mücadelenin ardından 28 Eylül Perşembe günü ise 5’inci haftada deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile oynayacak. Jetler’in bu zorlu periyodu 1 Ekim Pazar günü oynanacak Menemen Belediyespor maçıyla son bulacak.
ANKARAGÜCÜ, TUZLA VE MENEMEN MAÇLARI İÇERİDE
21 Eylül’den itibaren zorlu bir periyoda çıkacak olan Afjet Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası ve iki lig maçını içeride oynayacak. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum