phishing

Zorlu Bal Mücadelesi yarın Emirdağ mı ? Şuhut mu ?

Zorlu Bal Mücadelesi yarın Emirdağ mı ? Şuhut mu ?

Zorlu Bal Mücadelesi yarın Emirdağ mı ? Şuhut mu ?
15 Nisan 2018 - 00:16 - Güncelleme: 15 Nisan 2018 - 00:41

Süper Amatör Lig şampiyonu olarak rakiplerini geride bırakan Emirdağspor’da Şuhut Belediye Hisarspor alarmı verildi.

 

Yaklaşık 2 hafta önce müsabakalarını tamamlayarak futbolcularına 1 hafta izin veren Engin Saygın’ın öğrencileri, şimdiden işi sağlam tutarak antrenmanlarını iyiden iyiye sıklaştırmaya başladı.

 

RAKİBİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

 

Emirdağspor, Pazar günü oynacağı play-out karşılaşması öncesi rakibinin artılarını ve eksilerini gayet iyi biliyor. Emirdağspor antrenörü Engin Saygın, yaptığı analizler sonucunda tespitlerini yaparak şimdiden kendi futbolcularına aşılamaya bile başladı.

 

ÖNEMLİ OYUNCULAR

 

Takımın en büyük silahı olarak gol bölgeleri olarak bilinen Emirdağspor’da attığı 30 golle gol kralı olan Oktay Arıkan başta gelirken, hızı ve sürati ile Hüdayi ile Volkan ilk sıraları çekiyor. Kaleci olarak tecrübeli file bekçisi Talip Aktaş karşılaşmalarda görev alırken, savunma bölgesinde ise hem hava topu hakimiyetiyle hem de savunmada yaptığı yerinde müdahalelerle Fuat Yaman dikkat çeken oyuncular olarak biliniyor.

 

BAL’I ÇOK ÖZLEDİ

 

Son olarak 2011-2012 sezonlarında Bal liginde mücadele eden Emirdağspor, bu sefer güçlü bir kadro ile Bal ligine çıkmayı çok istiyor. Bütçe olarak iyi konumda bulunan Kırmızı Beyazlılar, yönetimin büyük desteği, teknik heyetin verdiği güzel taktiklerle Süper Amatör ligi açık ara önde bitirerek şampiyonluk kupasını tatmıştı.

ODAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum