phishing

Yurdunuseven: Halkımızın hizmetkarıyız

Yurdunuseven: Halkımızın hizmetkarıyız

Yurdunuseven: Halkımızın hizmetkarıyız
07 Haziran 2018 - 01:56

AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven seçim ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği yer yerde yoğun ilgi ve teveccüh ile karşılaşan Yurdunuseven “Vatandaşlarımız bizleri bağrına basıyor. Yatırım namına biz de 16 yıldır halkımız için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Biz halkımızın hizmetkarıyız” dedi.

 

AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven gece gündüz demeden 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. Kapı kapı gezerek vatandaşlardan destek isteyen Yurdunuseven herkese bu seçimlerin önemini anlatıyor.

 

Seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

 

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Yurdunuseven, “Dün İftarımızı Büyükkalecik kasabasında hemşehrilerimiz ile birlikte yaptık. Kahvehaneleri gezdik, esnaflarımızı ziyaret ettik. İstek ve taleplerini dinledik.Vatandaşlarımızın yoğun ilgisine teşekkür ederim. Teravih namazı sonrası Ataköy muhtarımız Muharrem Özdemir'i ziyaret ettik, mahalledeki yatırımları değerlendirdik. Ataköy meydanında toplanan hemşehrilerimize hitap ettik. 24 Haziran seçimlerinin ülkenin beka meselesi olduğunu anlattık. Bu arada Bugün Bozcalar, Oruçoğlu ve Meydanoğlu işhanı ile Gönen işhanı esnaflarımızı ziyaret ettik. Hayırlı işler diledik. Fatih mahallesi esnafları ile kömürcüler ve hurdacılar esnafını ziyaret ettik. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Kızıldağ köyümüzü ziyaret ettik. Köyümüzdeki tüm kahvehane ve odaları kapı kapı gezdik. 24 Haziran’ın önemini anlattık. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bizleri bağrına basıyor ve yoğun bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Halk AK Parti’den ziyadesiyle memnun. Biz de halkımızın hizmetkarıyız” dedi.

 

“Muhtar bile olamaz” manşetini hatırlattı

 

Muhtarları ziyaretinde bir açıklama yapan Yurdunuseven konuşmasında, “Türkiye genelinde 18 bini köy ve 32 bini mahalle olmak üzere yaklaşık 50 bin muhtarlık ve muhtar bulunuyor. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta muhtarlarımızı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda misafir etmesi ve muhtarlarla görüşmesi AK Parti olarak muhtarlara verdiğimiz önemi gözler önüne seriyor. Zaten AK Parti’de muhtarların yeri ayrıdır. Bunun bizim için müstesna bir anlamı vardır. Hatırlayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olduğu dönemde Siirt’te okuduğu bir şiir nedeniyle hakkında bir dava açılmış, 23 Eylül 1998 ‘de de hakkında on ay hapis cezası verilmişti. Bunun üzerine bir gazetede muhtarları küçümseyerek “Muhtar bile olamaz” diye manşet atmıştı. Bu nedenle muhtarların bizim nezdimizde ayrı bir önemi var. Muhtarlık seçilerek yapılıyor, öyle atanma ile olan bir iş değil. Seçilmiş bir insanın bizdeki kıymeti ayrıdır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum