phishing

Yine bir 14 Mart Tıp Bayramının heyecanı içindeyiz.

Yine bir 14 Mart Tıp Bayramının heyecanı içindeyiz.

Yine bir 14 Mart Tıp Bayramının heyecanı içindeyiz.
14 Mart 2018 - 00:05

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir basın açıklaması yayınladı.Açıklamada Korkmaz ;”İlk insandan bu yana sağlıklı bir hayat sürmek, hastalıklara çareler aramak tüm dünya halklarının ortak gayelerinden biri olmuştur.  Lokman Hekim'den Hipokrat'a, İbn-i Sinâ'dan Pastör'e kadar pek çok tıp insanı, bu ortak gayede sadece yaşadıkları çağı aydınlatmamışlar, geleceğe, bizlere de ışık olmuşlardır.

İnsanı daha iyi, daha sağlıklı yaşatmak ve hastalıklara şifa, dertlere deva bulmak için gönül koyduğumuz bu meslekte, insanların yarasına merhem olmanın yanında hastaların, hasta yakınlarının duasını almayı da en büyük kazanç olarak görüyoruz.

Tıp alanında çalışmak pek çok mesleğe göre oldukça zordur elbet. Öyle bir meslek ki gönlünü vermeyenlerin asla yürüyemeyeceği meşakkatli uzun bir yol,  özünde insan sevgisi olmayanların da altından kalkamayacağı kutsal bir vazifedir.

Biz, tıp mesleğine gönül verenler, misyonumuzun ve mesuliyetimizin farkındayız. Geleneğin bize aktardığı bilgileri, bugünkü yeni bilimsel veriler ve teknolojik buluşlarla yeniden güncelleyerek insanlığa olan hizmetimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu görev bilincinin coşkusunu ve enerjisini hiç kaybetmeyen, insana olan sevgi ve şefkatini eksiltmeden kalbinde yaşatan bütün tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor; sevdikleriyle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum