phishing

Yeşil-beyazlılar gözünü Süper Amatör’e çevirdi

Yeşil-beyazlılar gözünü Süper Amatör’e çevirdi

Yeşil-beyazlılar gözünü Süper Amatör’e çevirdi
21 Mayıs 2017 - 19:20 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 09:25

Yeşil-beyazlılar gözünü

Süper Amatör’e çevirdi

 

İsmail SAGUN (ÖZEL)-2. Amatör Küme’de şampiyonluğu garantileyerek 1. Amatör Küme’ye çıkan Yaylabağıspor, Süper Amatör Küme’de mücadele ettiği eski günlerine dönmenin hesaplarını yapıyor.

 

2. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden ve 1. Amatör Küme’ye çıkmayı garantileyen Yaylabağı Belediyespor, Mahmutköy Ovam Gençlikspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Amatör Kümelerde bulunduğu süre içerisinde başarılı performanslar çizerek adından sıkça söz ettiren Yaylabağıspor, yeniden yükselişe geçerek, eski günlerine dönmenin hesaplarını yapıyor. Bir dönem Süper Amatör Küme’de köklü takımların korkulu rüyası haline gelen Yaylabağıspor, 2. Amatör Küme’de şampiyonluğunu garantileyen ekip oldu. Özellikle başarılı bir grafik çizerek istikrardan yana takım oyunu sergileyen Yaylabağıspor, hedefini 1. Amatör Küme’de de şampiyon tamamlayarak, Süper Amatör Küme’de tekrar yer almanın hesaplarını yapıyor.

 

BAŞARIYI BİRLİKTE YAKALAYACAĞIZ

Yaylabağıspor’un daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, hedeflerinin Süper Amatör Küme olduğunu söyledi. Geçmişte bir çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirten Başkan Akgedik, 1. Amatör Küme’de de şampiyonluk için mücadele edeceklerini vurguladı. Özellikle belde halkının futbola olan ilgisinden bahseden Başkan Akgedik, taraftarların Yaylabağıspor’un tüm maçlarına gelerek tribündeki yerlerini aldıklarını söyledi. Tüm belde halkına takıma verdiklerini destekten dolayı teşekkür eden Akgedik, “Birlikte başardık ve başaracağız. Her zaman güzel futbol ve centilmenlikten yanayız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum