phishing

Yerli otomobil üretimine talibiz

Yerli otomobil üretimine talibiz

Yerli otomobil üretimine talibiz
08 Kasım 2017 - 20:14

Yerli otomobil

üretimine talibiz

 

 

AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven: Yatırım ve üretim yeri noktasında yerli otomobilin kurulacağı ile konsorsiyum karar verecektir. Afyonkarahisar olarak bize bu yatırım ve üretime talibiz. Ulaşım ve konum olarak çok uygun bir şehiriz   

 

 

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın yerli otomobil üretmek için avantajlı bir şehir olduğunu vurguladı, “Afyonkarahisar olarak bize bu yatırım ve üretime talibiz. Ulaşım ve konum olarak çok uygun bir şehiriz” dedi.

Parti il binasında, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Karakuş ve Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Çelikbaş’la haftalık basın toplantısı düzenleyen Yurdunuseven,  yerli otomobil için 5 babayiğidin belli olmasıyla 2021 yılında seri üretime başlamasının ülke genelinde memnuniyetle karşılandığını dile getirdi.

AFYONKARAHİSAR COĞRAFİ OLARAK AVANTAJLI

Yurdunuseven, coğrafi konumu itibariyle kavşak noktası üzerinde bulunması dolayısıyla avantajlı  konumda bulunan Afyonkarahisar’ın üretim merkezi olmaya talip olduğunu belirterek, “Henüz 5 firmayla bir konsorsiyum oluştu. Yatırım ve üretim yeri noktasında yerli otomobilin kurulacağı ile konsorsiyum karar verecektir. Afyonkarahisar olarak bize bu yatırım ve üretime talibiz. Ulaşım ve konum olarak çok uygun bir şehiriz.  İnşallah Bakanımız ve milletvekillerimizle konsorsiyum firmalarına teklifte bulunacağız. Girişimlerde bulunacağız” dedi. Yurdunseven, basın toplantısında ülke gündemine dair partisinin görüşlerini de açıkladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum