phishing

Yeni sigarayı bırakma poliklinikleri açılıyor

Yeni sigarayı bırakma poliklinikleri açılıyor

Yeni sigarayı bırakma poliklinikleri açılıyor
09 Şubat 2018 - 11:53

Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımız için Devlet Hastaneleri bünyesinde bulunan "Sigara Bırakma Poliklinikleri"ne yenileri ekleniyor.

 

Mevcut Sigara Bırakma Polikliniklerine Şuhut Devlet Hastanesi, Bolvadin Devlet Hastanesi ve Dinar Devlet Hastanesinde yeni hizmete giren poliklinikler de eklenerek sigaradan kurtulmak isteyen vatandaşlarımıza sağlıklı bir hayata başlamaları için gerekli destek veriliyor. Sigaranın zararları, tıbbî verilerin yanında acı tecrübelerle de artık bilinen bir gerçek.

 

Sigara bağımlılarının geneli, sigarayı bırakmayı düşünür ve bunu gerçekten isterler. Fakat bu düşünce ve istek bir noktadan sonra yerini ümitsizliğe bırakır ve "Ben bırakamam" cümlesi ağır basar. Oysa gerçekten de niyet ve istek varsa sigarayı bırakabilirsiniz. Hastanelerimizde görevli uzman hekimlerimizin destekleri ile sigarayı bırakmayı başaran binlerce kişi gibi siz de sağlığınıza ve cebinize düşman, insanın sadece kendi sağlığını değil çevresindeki kişilerin sağlığını da ciddi oranda tehlikeye atan bu bağımlılıktan kurtulabilirsiniz. 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü vesilesiyle sigarayı bırakmayı düşünen bağımlıları, Sigara Bırakma Polikliniklerindeki uzman hekimlerimizle görüşmeye ve uzmanlarımızdan ihtiyaçları olan desteği almaya bekliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum