phishing

Yeni sezonda başarı elde etmek istiyorum

Yeni sezonda başarı elde etmek istiyorum

Yeni sezonda başarı elde etmek istiyorum
21 Ağustos 2017 - 21:37 - Güncelleme: 21 Ağustos 2017 - 21:51

Yeni sezonda başarı elde etmek istiyorum

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Afyon Belediyespor’a transfer olan Jamelle Haggins, Kurtuluş Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Sercan Sayın’ın sorularını yanıtladı.

 

SERCAN SAYIN- Düzce’de bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde kamp yapan Keçiler’de yeni transferlerden Jamelle Haggins Afyon Belediyespor’u tercih etmesinin sebebini, yeni sezondaki hedefi ve kamp çalışmalarını değerlendirdi.

 

İşte Jamelle Haggins ile yapılan röportajın detayları;

 

-Afyon Belediyespor’u tercih etmenin sebebi nedir?

Jamelle Haggins, “ Benim için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Yeni bir ülke, yeni bir kulüp benim için önemli bir fırsat olacağını düşünüyorum. Geçen seneki başarıdan sonra bu sene de burada başarı elde etmek istiyorum.”

 

- Peki, şahsi ve takım olarak hedefler nelerdir?

Jamelle Haggins, “ Daha çok tabii Koç’un beklentileri karşısında savunma kısmında ağırlıkta olacağız ve daha çok blok ile oynayacağım. Boyalı alanı daha iyi kapatacağım ve en önemlisi hücum kısmında daha skor üreterek daha iyi skrinler yaparak etrafa fayda sağlayacağımı düşünüyorum.”

 

- Türkiye Basketbol Liginde birçok güçlü takım kuruldu, Afyon Belediyespor’u sezon sonunda nerede görüyorsun?

Jamelle Haggins, “ Açıkçası çok fazla ikinci ligi tanımıyorum ve takımları çok bilmiyorum fakat bu gerçekleştirdiğimiz kampta ki kendi oyuncularımızda gördüğüm kadarı ile başarılı olarak bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum”

 

-Son olarak, Topukyaylası kampı nasıl geçiyor?

Jamelle Haggins, “ Güzel ve zor geçiyor tabii ki. 12 Günlük bir kamp dönemimiz var burada çoğunluğu bitirdik, 3-4 günlük bir kısım kaldı tabii ki geri dönmeyi bekliyoruz Afyon’a.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum