phishing

yeni adı GAMER olan 112 acil çağrı merkezi tanıtım yaptı

yeni adı GAMER olan 112 acil çağrı merkezi tanıtım yaptı

yeni adı GAMER olan 112 acil çağrı merkezi tanıtım yaptı
13 Şubat 2018 - 07:42

Afyonkarahisar Park Afyon Avm’de 112 Acil çağrı Merkezi günü ve tanıtımı için çalışanlar bir araya gelip vatandaşı bilgilendirdi.

 

112 Acil Çağrı merkezi Park Afyon Avm’de açtıkları stand ile vatandaşları 112 Çağrı merkezi konusunda  bilgilendirdiler. 112 Acil Servis Başhekimi Gülsüm Doğan ve ekibi ile vatandaşların 112 Acil servis konusunda bilgilenmeleri için vatandaşlara buroşür dağıtarak 112 Acil çağrı merkezinin tek numara ile tüm devletin birimlerine ulaşmaları noktasında birleşen tek numara olduğunu ve bu nedenle insanların 112 acil servis numarasını meşgul etmemeleri konusunda bilgilendirdiler.

 

İnsanların büyük ilgi gösterdiği stand ile 112 Acil Servis çalışanlarına bu anlamlı gün ve yapmış olduğu etkinlikten dolayı vatandaşlar; Güleryüzlü personel ile Başhekim Gülsüm Doğan ve ekibinden oldukça memnun olduklarını ve bu bilgilendirmelerin çok faydalı olduğunu belirttiler.

 

İnsanların tansiyonlarını ölçen ve tüm vatandaşlar ile ayrı ayrı ilgilenen 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları ilgi ve alakalarından dolayı tüm vatandaşlara teşkkür ettiler.

 

HABER: AHMET UÇMAK/afyonyerelbasın.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum