phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SAYIN KUMARTAŞLI İLE KAHVALTIDA BERABERDİK

SAYIN KUMARTAŞLI İLE KAHVALTIDA BERABERDİK

 

Cumartesi günü kadim dostumuz gazeteci yazar Aydemir telefon ile arıyarak Pazar sabahı Afjet Afyonspor yöneticilerinden Sn. Mehmet Kumartaşlı’nın spor basını ile birlikte olmak istediğini bu nedenle de bir kafede kahvaltı vereceğini,beni de mutlaka aralarında görmek istediklerini ifade etti. Aydemir kardeşime davete icabet edeceğimi söyliyerek teşekkür ettim.Bu birliktelik bana göre çok önemli idi.Afyonspor’un son durumunu yönetici bir kardeşimizden yani birinci ağızdan dinleyebilecektik. Ve de öyle oldu.

FUTBOLUN KALBİ ORADAYDI

Pazar günü söylenilen saatte istenilen yere gittiğimde Afyon Spor Basınının tüm değerli mensupları oradaydılar. Ayrıca  Tüfad Başkanı Sn. Mustafa Keser, ASKF Başkanını temsilen Başkan yardımcısı Sn. Nurettin Akşap’ta benim gibi diğer konuklarıydı. Tabi yılların eskitemediği Futbolcu,hakem,gazeteci ve yazar kardeşimiz Mehmet Dönerkaya’da bizimleydi. Tabir caiz ise o gün Fyon Futbolunun kalbi orada atıyordu.

BİZLERE BİLGİLER VERDİ

Bizleri davet ederek mükemmel bir ev sahipliği örneği veren Afjet Afyonspor yöneticisi kardeşimiz güler yüzü,nazikliği ile bizleri son derece onurlandırdı. Bir yönetici olarak yaşadıklarını ve merak ettiği konuları bizimle paylaştı.Tabi bizlerde o’nu yakalamışken Afyonspor ile ilgili merak ettiğimiz konuları sorduk.Sağ olsun bize açıklanmasında mahsur görmediği konularda bilgiler verdi. Kendine göre açıklanmasında mahsur gördüğü konulara girmedik. Sn.Kumartaşlı ayrıca bizim kendisine sunduğumuz bazı önerileri de yönetim kurulu toplantısına taşıyacağını ifade etti.Özellikle benim kendisine sunduğum spor kompleksindeki sahalar ve Konaklama tesislerinin Afjet Afyonspor’a katkı sağlamak zorunda oldukları konu ve önerileri yönetim kurulunun ilk toplantısında gündeme getireceğini ifade eden Kumartaşlı benim bu konudaki önerilerimi çok olumlu ve önemli bulduğunu ifade etti. Kahvaltıda tüm basın mensubu arkadaşlarım merak ettikleri konuları Sayın Kumartaşlı ile paylaştılar,kendi fikirlerini beyan ettiler.Bana göre çok olumlu geçen bu birlikteliği arası uzamadan sıkı,sık yapma konusunda sözleştiğimiz Sn.Kumartaşlı’dan teşekkürlerimizi ve şahsında Afjet Afyonspor’a başarı dileklerimizi ileterek vedalaştık. Nazik davetine bir kere daha teşekkürler Sn. Kumartaşlı.

OPR.DR.MURAT YÜLÜKLÜ OLMADI BU YAPTIĞINIZ!

Sn OP.DR.Murat Yülüklü bazı insanlar kendini tanıtmak için yakaladıkları bazı fırsatları kaçırmazlar ve kendi reklamlarını yaparlar. Yerel Gazetelerde son çıkan yaptığınız bir ameliyat ile ilgili haberler size hiç yakışmadı. Sizi benden başka tüm Afyon tanıyor.Çok haklı bir isim yaptınız. Afyon’da birçok cerrahın yapmadığı vakaları yaparak haklı bir şöhret edindiniz. Sizinle geçen yıl bir defa oturmuştuk ve uunca bir sohbetimizde olmuştu. Belki yeridir veya değildir bilmiyorum ama babanızda Uşak’ta çok önemli bir isimdir ve haklı bir şöhrete sahiptir. Anlamakta zorlandığım şey yaptığınız ameliyatı yerel basın vasıtası ile görsel ağırlıklı olarak toplumla paylaşıyorsunuz. Bu konuda Kamu Hastaneleri Kurumu İletişim Birimi’nin kesin tavrı vardır ; Ameliyathane ve Yoğun Bakım görüntülerini yayınlayamazsınız diyor ve ilave ediyor ; böyle bir durumu zorunlu nedenlerle yayınlamak zorunda kalısanız hasta kimliği gizlenecektir deniliyor. Bu tür vakaları yayınlamak kanunen hukuken yasaktır ve de etik değildir SnYülüklü. Hasta mahremiyeti sosyal ,yerel ve görsel medyada doktorun reklam aracı olmamalıdır. TTB ( Türk Tabipler Birliği ) ve Türk Cerrahi Derneği bu tür konulara daha fazla eğilmelidir diyorum. Ve son söz ; Sn.Yülüklü sizin reklama ihtiyacınız yok.

SANDIKLISPOR ve ŞUHUT HİSAR BELEDİYESPOR

Afyonkarahisar  adeta spor cenneti oldu. Artık sporun her dalını Afyon’da gözlemliyebiliyorsunuz.Allah var bunda Sn.Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın tartışmasız ağırlığı vardır. Spor’un her dalında Afyon’da müsabakaların yapıldığını vurgularken bir şeyi atlamamamız gerekir ; yapılan bu spor müsabakalarının yapıldığı alanlar Başkan Çoban tarafından Türk spor camiasına kazandırılmıştır. Başkan’ın merkezden başka bazı ilçe ve kasabalarada çeşitli katkıları biliniyor.Sağolsun Varolsun Geçtiğimiz yıl grubunda şampiyon olup Türkiye 2 ligine yükselen ve Afyon’umuzu temsil eden Afjet Afyon’un yanı sıra Sandıkılı Spor Sandıklı’yı, Şuhut Hisar Belediyespor Şuhut’u Spor Toto Bal Liglerinde temsil ediyorlar.Her iki takım hakkında da araştırmalarım oldu. Adı amatör lig olan  bu ligin takımlarının hiç birinde vatan millet Sakarya ve amatör duygularla top oynanmıyor. En sıradan bir amatör futbolcu 15.000 tl’den kapıyı açarken bazı futbolcularda bu rakamlar 400 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bunun neresi amatör Allah’ınızı severseniz? Sandıklıspor geçtiğimiz sezon Kayseride küme düşen Şekerspor’un hocasını ve futbolcularını transfer ederek liglere başlamış, çalkantılı bir sezon sonucu küme düşmekten son zamanlarda kurtulmuştu. Geçtiğimiz sezondan ders almıyan Sandıklıspor bu defada Amasyaspor’dan 6-7 futbolcu ile hocalarını transfer etti. Bu tamamen bir risktir inşallah biz yanılırız. Şuhut Hisar Belediyespor ise vasatın altında futbolcularla yoluna devam ediyor.Şampiyonluk gelirse neden geldin demeyiz diyor yöneticiler. Daha ziyade bonservisi elinde olan futbolcuların transferini gerçekleştiren yöneticiler her ne kadar Şampiyonluk sözünü teleffuz etmeselerde o istek ve arzu her zaman var SANDIKLI  insanında. Neler olacak bekleyip göreceğiz        

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum