phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SANTRAFORSUZ OLMAZ

 

 

 

SANTRAFORSUZ OLMAZ

 

 

Afjet Afyonspor’da yönetim birçok soruları da ardında bırakarak değişti. Göreve gelen yeni yönetim bir yerde Sn. Salih Sel dönemini de kapattı diyebiliriz. Ancak sadece yönetimin değişmesi her şeyin hallolduğu anlamına gelmiyor. Yeni yönetim bir basın toplantısı ile taraftarlarca cevap bekleyen soruları yanıtlamalıdırlar. Afyon ufak yer, akla hayale gelmeyecek senaryolar yazılıyor ve bu tür yaklaşımlar Afjet Afyonspor’a kesinlikle zarar veriyor. Neymiş efendim kulüp gırtlağına kadar borç batağında imiş de yeni yönetim onu düzeltmeye gelmiş. Futbolcuların geçen yıldan ödenmeyen şampiyonluk primleri varmış ve vs. İnanın şeytanın bile aklına gelmeyecek senaryolar yazılıyor. Bu nedenle yeni yönetim şeffaf bir duruş sergileyerek yapacağı basın toplantısı ile bilinmeyenleri kamu oyu ile paylaşmalıdırlar diye düşünüyorum. Yoksa bu dedikoduların ardı arkası kesilmez. Yönetimin en kısa dönemde basın toplantısı önerime sıcak bakarak gereğini yapacağını umuyorum.

EMRULLAH’IN AYRILIŞI BÜYÜK BİR KAYIPTIR

Gelelim takımın acil ihtiyacı olan futbolculara. Fatih Şerifoğlu ile Oltan Karakullukçu sakat ve çalışmalara katılamıyorlar. İki hafta sonra ilk deplasman maçımızla birlikte lig start alacak.  Takımda golleri kimler atacak? Zaten Türkiye’de bir gol kısırlığı yıllardır var. Eğer bir de golcüleriniz sakat ise işiniz çok zor. Bu nedenle tüm şartlar zorlanarak süratle bir golcü alınmalıdır. Gelelim orta saha oynayan Emrullah’ın takımdan ayrılışına. Bildiğim kadarı ile bu futbolcunun transfer işlemleri tamamlanmıştı. Ne oldu da Emrullah aniden yön değiştirip Fethiyespor’a transfer oldu.  Şurası bir gerçektir ki Emrullah 2. Ligin önemli 5 orta saha   futbolcularından biridir. Daha doğrusu Emrullah’ın kulüpten ayrılışı büyük bir kayıptır. Ne yapıp edip takım onun ayarında bir futbolcu ile takviye edilmelidir.

ELDEKİ KADRO ŞAMPİYON OLAMAZ

İkinci Lig, Birinci Ligden daha zordur ve zorlu takımlar vardır. Eldeki mevcut kadronun ben şampiyon olacağına inanmıyorum. Ligde tutunsun yeter. Bu yazdıklarım kesinlikle eleştiri mahiyetinde değildir. Üstelik yeterli ve kaliteli transferde yapılamamıştır. Ancak geçmiş dönem Afjet Afyonspor yönetimi 2. Ligde de şampiyonluk yaşayacaklarının sözünü vermişti. Yöneticiler değişti değişmişine de  geçen dönem verilen şampiyonluk sözü tutulmalıdır.  Verilen söz kulüp adına olduğuna göre geçmiş yönetimin vaatlerini sizin yönetimiz yerine getirmek zorundadır. Benim bütün korkum bu kısır döngüler içinde Afyonspor yara almasın. Olacakları bekleyip göreceğiz. Zaman her şeyin aynasıdır.

SANDIKLISPOR NE YAPIYOR  ?

Afyon’un BAL’daki iki temsilcisinden birisi olan Sandıklıspor 3. Lige çıkmak için elinden geleni yapıyor. Kendi ifadelerine göre BAL’ı çok kolay geçip bu sezon 3. Lige çıkacaklarmış.  Geçen yıl da küme düşen Kayseri Şekerspor’un futbolcularını ve teknik heyetini şampiyonluk türküleri ile Sandıklı’ya getirip ardından da büyük bir hayal kırıklığı yaşamışlardı. Peki bu sezon ne yaptılar? Amasyaspor’un hocası ve 6-7 futbolcusunu aldılar. Neymiş Şampiyon olacaklarmış. Gülmemek elde değil. Yaldızlı sözlere itibar eden bir hoca ve onun avenesi bazı futbolcuları yangından mal kaçırır gibi alan Sandıklıspor yöneticileri çok yakın bir zamanda nasıl bir hata yaptıklarını göreceklerdir. Hele  Amasyaspor’dan aldıkları kaleci yönetimi, teknik heyeti maç içinde ve saha dışında çok üzecektir bunu biliyorum. Ancak yapacak da bir şey yoktur. Sandıklıspor yönetimi aslen Sandıklılı olan ve Türkiye liglerinde 16 yıl top koşturup kaptanlık yapan kaptan Barış Çetin’i elinden nasıl kaçırdı anlamak mümkün değil.  Elinizde Barış gibi bir kaptanınız var ve üstelik Barış Sandıklılı!. Barış sizin sağdan soldan futbolcu diye getirdiğiniz sözde futbolculara çantasını bile taşıtmaz. Tecrübesi yeter.

 

SANDIKLI BİR ÜST LİGE ÇIKACAK GÜÇTEDİR

Buradan Sandıklıspor yöneticilerine sesleniyorum: Ne size ne de yaptıklarınıza karşıyım.  Tecrübesiz ve çok iyi niyetli oluşunuz nedeniyle yaptığınız hataları eleştiriyorum.  Hatalı mısınız? Evet hatalısınız! Çünkü bir takımdan ikiden fazla futbolcu transfer ederseniz bu futbolcular oluşturacakları grup ile sizleri yönetmeye kalkarlar! İşinizin çok zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcınız olsun. Sandıklıspor’un şu anda bulunduğu yer hiç yakışmıyor.  Sandıklı biran önce üst liglere tırmanmalıdır. Unutmayın Sandıklı Afyon’un en büyük ilçesidir. Yeri BAL değildir. Kasaba takımları ile birlikte oynamak Sandıklı’ya, bana göre, prestij kaybettirir. Sandıklı bir üst lige çıkacak güçtedir ve bizler de o günü bekliyoruz. Yoksa hiçbir yönetici, teknik adam ve futbolcu ile meselemiz yoktur ve olamaz da. Buradaki ana tema Sandıklıspor’un başarısıdır.             

YORUMLAR

  • 0 Yorum