phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SALİH BABA ve AFJET AFYONSPOR

SALİH BABA ve AFJET AFYONSPOR

 

Geçtiğimiz günlerde köşemde bir taraftar mektubunu yayınlamış, Afjet Afyonspor’un bir açıklama yaparak kamu oyunu aydınlatmasını ve zihinlerdeki soru işaretlerini dağıtmalarını istemiştim.

24 Temmuz 017 günü Basın Bayramı nedeniyle  Oruçoğlu Termal’de karşılaştığımız  Başkan Salih Sel gerçekten hiddetli idi.  Tatilde olduğu için haberi yeni okumuştu.  Yazılanların tamamının hayal mahsulü olduğunu söylüyordu. Karşılıklı konuşmalarımız sonucunda ertesi gün yani 25 Temmuz 2017  günü İl Genel Meclisi’nde buluşup konuşmaya karar verdik.

SALİH SEL GÜLER YÜZLÜ AMA GERGİNDİ

 Anlaştığımız üzere Salı günü öğleyin Gazetemizin imtiyaz sahibi Sn. H. İbrahim Kocaerkek ben ve muhabir kardeşimiz Sercan Sayın İl Genel Meclisi binasında Sayın Sel ile bir araya geldik.  Sn. Sel, her zamanki gibi güler yüzü ile karşıladı bizi. Ancak yazılanlardan dolayı gerçekten gergin olduğu her halinden belli idi.  Gerginliği yazılan çizilenlerden ziyade itham edildiği konulardı. Bundan son derece rahatsızdı. Yayınladığımız taraftar mektubunun gerçeği yansıtmadığını ifade eden Sel, merak edilenlere açık yüreklilikle cevap verdi.

Transferlere kesinlikle karışmadığını ifade eden Başkan Sel,  bu konuda tam yetkilinin Sportif Direktör İbrahim Çelik, Genel Kaptan Nihat Baştürk ile Erkin Hoca olduğunun altını çizdi.  “Transferler yapılırken de diğer futbolcularla dengelerin bozulmaması için azami gayret gösterdik” diyen Sel, “Sırf bu nedenle dengeleri bozmama adına Tarsus’tan Kubilay’ı fiyatı biraz pahalı olduğu için almaktan vazgeçtik” dedi.

ORDU VE UMRE SEYAHATLERİ

Diğer bir konu ise Orduspor maçına oldukça kalabalık bir grupla gidilmesi olayıydı. O dönemde bu konu birileri tarafından yine böyle gündeme getirilmiş, buna cevap olarak da Hacı Şükrü Genelioğlu’nun  tüm kafilenin  masraflarını karşıladığını beyan etmişti.  O da “Ordu masraflarını ben karşıladım” demişti.

Umre seyahatine de değinen Başkan Sel, özellikle bu konuda hiddetli idi. İş adamı Süleyman Kırlıoğlu’nun bu seyahat için 140 bin lira verdiğini söyleyen Sel, giden diğer kişilerin paralarını kendilerinin ödediğini, kulüple bir alakasının olmadığının altını çizdi. Sayın Sel “Biz Kırlıoğlu’nun verdiği parayı görmedik bile. Sn. Kırlıoğlu Afjet Afyonspor’un banka hesabına parayı yatırdı” dedi. Bu paranın da 20 bin lirasının arttığını ifade eden Salih Sel gayri yasal bir ödemelerinin olmadığını söyledi.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ

 Alınan ve satılan Futbolcular konusunda teknik heyetin yetkili olduğunu söyleyen Sel  alacakları bir santrafor  ile bu işi noktalayacaklarını ifade etti.  Aldıkları futbolcuları geçtiğimiz sezon “yıl boyu izledik” diyen Başkan Sel, güçlü bir kadro oluşturduklarını ve şampiyonluğa oynayacaklarını  söyledi. Transfer edilen futbolcuların içinde sakat futbolcu yok diyen başkan “sokağa atılacak paramız yok”dedi.                                                                  

                            TAKIMLAR KAMPTA

Şu anda Afyon Türkiye profesyonel Liglerinde oynayan çeşitli takımların işgali altında.  Spor kompleksinin etrafındaki beş yıldızlı oteller profesyonel takımlarla  dolu.  Gelen takımlar ise öyle sıradan takımlar değil.  Hepside Türkiye liglerinin iddialı takımları diyebiliriz. Örneğin ; Balıkesirspor, Denizli B. Ş. Belediye spor, Karşıyaka, Ümraniye ve daha niceleri .  Belçika ve Çin takımları hariç.  Tabi bu arada 2. ligin popüler takımı Afjet Afyonspor’u unutmayalım.  Bu takımlar lig öncesi şehrimizde bol antreman  ve diğer ekiplerle  maçlar yapıyorlar.  Yaklaşan liglerde sıkıntı yaşamamak için şimdiden takımlar çok çalışıyor ve hazırlık maçları oynuyorlar.  Yenisferler  spor kompleksinde işin ciddiyetini ve önemini anlamışlar ki daha ligler başlamadan ciddi biçimde çalışıyorlar.  Gelen ve kamp yapan takımların hepside Afyon’da sezon öncesi hazırlıklarını yapmaktan ve kampa girmekten dolayı son derece memnunlar.  Yöneticiler gelecekte Afyon’un bir spor merkezi olacağını ifade ediyorlar.  Bunları birebir  görmek ve dinlemek insanları mutlu etmeye yetiyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum