phishing
Göl ve göletlerimizin durumu
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

Göl ve göletlerimizin durumu

14 Temmuz 2017 - 18:44

Göl ve göletlerimizin durumu

 

Dün bir arkadaşım yanıma geldi ve hafta sonu programımı sordu.. Ben de kendisine “Herhangi bir programım yok” dedim. “O halde Pazar günü benim misafirim olarak Eğirdir’e gidelim” dedi ve ekledi: “ Orhancığım 2 hafta önce Eğirdir’de idik çok güzel bir gün geçirdik…” Yine sözlerine devam ederek “Adeta tüm Afyon orada idi 03 plakalı araçlardan geçilmiyor” dedi.

GÖL VE GÖLETLER İNSANIMIZA HİZMET ETMİYOR

Değerli okurlarımız inanın buna benzer sayısını bilmediğim kadar çok köşe yazısı yazdım..  Pazar günleri Afyon’lu hemşerilerimizin  etraftaki  göl ve göletleri tercih etmiyorlar. Haklılar da.. O kadar çok göl ve göledimiz var. Ancak etrafında ailecek zaman geçirecek hiçbir sosyal tesis yok. Arkadaşımın Eğirdir’de gördüklerine yürekten katılıyorum. Tüm tesislerin önünde ya bir taksi ya da bir motosiklet görürsünüz 03 plakalı.. Eskişehir deseniz hakeza.. Afyon insanı  bu güzide ilimize hafta sonları yapay deniz ve plaja güneşlemeye gidiyorlar. Orada da 03 plakalı araçlardan geçilmiyor.

AFYON’DAKİ GÖL VE GÖLETLERE NEDEN YATIRIM YOK?

Kulağımızın dibinde Eskişehir Belediyesi yapay deniz ve plaj yaratıp insanların hizmetlerine sunarken biz Afyon’da bu tür yatırımları yapamadığımız gibi oralarda yapılanları da eleştiriyoruz. Madem biz yapamıyoruz edebimizle oturalım  ve de eleştirmeyelim biz de bir şeyler yapmaya çalışalım.. Belki bu saydıklarımız bir gün bizim Afyon’umuzda da olur. Çok mu zor?

BUNDAN SONRA HASTANEDEYİZ…

Hayali bile yorardı insanları.. Afyon Devlet Hastanesinden bahsediyorum.. İnşaat halinde iken “Burada kimi yatıracaklar, kırın başı. Ayrıca çok büyük” denilen hastanede bugün tamı tamına bin 700 kişi görev yapıyor ve bin de hasta yatağı var. Geçenlerde yazmıştım; nerede ise 100 civarında da ‘baş’ var. Nerede ise  2 bin civarında insanımıza hizmet veren hastanede gazetemiz Kurtuluş satılmıyordu. Hastane çalışanları ise bu durumdan son derece şikayetçi idiler. Önceki gün itibari ile bu sıkıntı ortadan kaldırıldı ve Kurtuluş hastane kantininde satılmaya başladı. Fikirlerini aldığımız hastane çalışanları ise gazetemizin artık hastanede satılacak olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Gazeteniz Kurtuluş dün olduğu gibi bugün de sizlerin gözü kulağı olmaya devam ediyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum