phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

GALİP ŞANLI ve AFJET AFYONSPOR

                GALİP ŞANLI ve AFJET AFYONSPOR

 

 

                   Uzunca bir süre Afyon insanının gidecekleri yere çok rahat ve konforlu biçimde ulaşabilmeleri için elinden geleni yaptı Galip Şanlı. Sefere koyduğu Halk otobüsleri ve yaptığı yeniliklerle Afyon’umuzun insanları tarafından da çok sevildi. Hele mübarek Bayram günlerinde halk otobüslerinin ücretsiz yolcu taşıması Afyon insanı tarafından hiç unutulmadı. Şanlı zaman zaman yaptığı uygulamalarla Afyon’da toplu taşımalarda birçok yeniliğe imza attı. Bugün Halk otobüslerini yeni kurulan AFSU (Afyon Seyahat Ulaştırma) şirketine devretmiş bile olsa Galip Şanlı renkli kişiliği ve yardımseverliği ile  Afyon’da unutulmayanlar arasına adını yazdırdı diyebilirim.

Uzunca bir süredir kendisinden haber alınamayan Galip Şanlı bu defa Afjet Afyonspor’un Cumartesi günü Tokat’ta Tokatspor ile oynayacağı müsabaka öncesi karşımıza çıktı. Aslen Tokatlı olan Galip Şanlı Afyonspor’un Tokat’ta oynayacağı müsabakanın masraflarını karşılamak üzere sponsor oldu. Bu beklenmeyen girişim gerek Afyonspor camiası, gerekse Afyon’da Afyonspor’a gönül verenler tarafından çok olumlu bir tepki aldı. Hatta iki arkadaşım “Galip Şanlı adına yakışanı yaptı tebrik ediyoruz” dediler.

80 CİVARI TAKIM KAMP YAPTI AMA…

                     Değerli okurlarımız; Afyonspor’un desteğe ihtiyacı olduğu şu günlerde Galip Şanlı’nın davranışını eski bir sporcu ve yine eski bir Afyonspor yöneticisi olarak takdirle karşılıyorum. Şanlı’nın davranışı her türlü övgünün üzerindedir. Bu davranışının Afyonlu iş adamlarına örnek olmasını diliyorum. Özellikle termal konaklama tesislerinden bu tür yaklaşımları bekliyorum ve de takipçisi olacağım. Afyonspor’un deplasman masraflarını Galip Şanlı gibi iş adamlarımız yüklense eminim Afyonspor’da bir çok sorun çözüme ulaşır. Termal konaklama tesislerimiz için ayrı bir parantez açıyorum; yaz boyunca bu konuda birçok yazılarım oldu. Afyon’a 80 civarı takım sezon öncesi hazırlıkları için gelip en az 10 ar günlük kamplar yaptılar ve de bu 5 yıldızlı konaklama tesislerinde yani termal otellerde kaldılar. Hiçbir otelimizin kendi futbol sahası yok. Zaten Afyon’a gelen takımların yöneticileri de kendileri ile yaptığımız görüşmelerde “Biz Afyon’a saha sorunu olmadığı için geldik” dediler.

SAHASININ ZEMİNİ KULLANILAMAYACAK HALE GELDİ

Allah var Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban da Afyon’umuzun tanıtımı adına sahalardan kira bedeli aldırmadı. Kampa gelen her takım bu tesislerde konakladı,Belediye’nin bir kuruş kira almadığı sahalarda çalıştı. 11 adet futbol sahasının zemini şu anda kullanılamayacak hale geldi. Burada kazanan kim oldu ? Tabii ki Termal tesisler kazandı. Allah daha çok versin,daha çok kazansınlar.Ancak “ yörük sırtından kurban kesmesinler “ Belediye başkanının engin Afyon sevgisi ile göz yumduğu sahaların gelen takımlarca kullanılması termal tesislere yaradı. Aynı işlem Antalya’da otellerin kendi yaptığı sahalarda yapılıyor ve oteller kendi tesislerinde idman yapan takımlardan ;gündüz 2 saat için 200 dolar, gece idmanı için 1.5 saat karşılığı 400 dolar alıyorlar. Afyon’da Spor Toto Bal Ligi takımlarına sahalar gündüz yetmediği için gece verildi. Belediyenin ödeyeceği elektrik parasını bir düşünün. Duyumlarıma göre Belediye 2015 yılında spor kompleksi için 800 bin tl ( eski para ile 800 milyar ) ödemiş. Yine öğrendiğime göre şu anda Belediye her ay Spor Kompleksi için 120 bin TL yani eski para ile 120 milyar TL ödüyor. Yazık değil mi bu Belediye’ye ?

KAZANIYORSANIZ AFYONSPOR’A DESTEK OLACAKSINIZ

Eğer Galip Şanlı Afyonspor’a bir maçlıkta sponsor oluyorsa,Belediye spor kompleksine etek dolusu paralar döküyorsa Başta Termal tesisler olmak üzere iş adamlarımızında maç,maç dahi olsa Afjet Afyonspor’a destek olarak yönetime destek vermeleri gerekir diyorum.

                        Ayrıca buradan 5 Yıldızlı Termal tesis sahiplerine sesleniyorum ; ya biran önce Tesisleriniz adına futbol sahalarınızı yapın, yapamıyorsanız da o zaman Afyonspor’a destek verin.Unutmayın vermeden almak Allaha mahsustur. Bu konunun takipçisi olacağım.Unutmayın Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban sizler para kazansın diye kiralamadı bu tesisleri. Kardeşim kazanıyorsanız Afyonspor’a destek olacaksınız.

                        Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bekleyip göreceğiz.Bende merakla bekliyorum konaklama tesislerinin ve iş adamlarımızın yaklaşımını.

 

 

                    

YORUMLAR

  • 0 Yorum