phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ARTIK KAVGA İSTEMİYORUZ!

ARTIK KAVGA İSTEMİYORUZ!

 

 

Son günlerde CHP’de yaşananlar ile ilgili yazılarım oldu. Yazılarımın bazı kesimleri rahatsız ettiğini biliyorum. Çünkü bazı partililer benimle görüşerek hassasiyetlerini dile getirdiler. Bunun yanında yazdıklarımdan dolayı bana “Partinin adeta fotoğrafını çekmişsin tebrik ve teşekkür ederiz” diyenlerde oldu.

Yazılarımda yöneticilere ve merkez ilçe başkanlığı seçimlerine katılmayı düşünen partililerimize “açık kartla oynayın” demiştim.

İLK ADAY HAFİZE ÖZMEN

Kartını ilk açan ve merkez ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan CHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Sn. Hafize Özmen oldu. Özmen, yaptığı kısa ve öz bir basın açıklaması ile “Merkez İlçe Başkanlığı için adayım” dedi. Onca erkek partilinin adı adaylık için konuşulurken Sn. Özmen’in yürekli bir biçimde “Ben adayım” demesini önemsiyorum. Ayrıca gösterdiği bu medeni cesaret nedeniyle de kutluyorum. Edindiğim bilgilere göre de kendisini CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal destekliyor.

VEDAT SEVER BUGÜN AÇIKLAYACAK

Adaylıkla ilgili ismi orta yerde dolaşır olan Sn. Vedat Sever ile de önceki gün uzun uzun görüştük, konuştuk.  Sn. Sever’in konuşmalarında buram buram “tecrübe” ön plana çıkıyor. Belli ki merkez ilçe başkanlığı için Sn. Sever hazır. Listesini bile hazırlamış. Bir aksilik olmaz ise de bugün bir basın açıklaması ile adaylığını açıklayacak. Onu da mevcut İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan’ın desteklediği üyelerce dillendiriliyor.

UMUT KILIÇ DA YAKINDA DUYURACAK

Adaylıkla ilgili olarak adı çok konuşulan 3’ncü ve son isim ise Av. Umut Kılıç. Sn. Umut Kılıç ile bir telefon görüşmem oldu. Sn. Kılıç’ın kararlı ve bir o kadar da inançlı konuşması beni oldukça etkiledi. Kılıç, Afyon CHP’de artık bir kan değişikliğinin olmasının kaçınılmaz olduğunun altını çizdi ve “Bunu ben gerçekleştireceğim” dedi. İşte beni etkileyen bu net tavırlı olan konuşması oldu. Partide bir kan değişikliğinden yana  olanlardan biriyim. Partinin gençleşmesini ve yeni yeni isimlerin partinin başına gelmesinden yana olanlardanım. Sn. Kılıç’ı da eski CHP Afyonkarahisar milletvekillerinden Halil Ünlütepe’nin desteklediği dillendiriliyor. Sn. Kılıç’ın da listesi hazır ve yakında açıklayacak.

PARTİLİLER KAVGADAN YANA DEĞİLLER

Gelelim partililerimizin bu yaşananlarla ilgili düşüncelerine… Bir defa partililer kavgadan yana değiller. Kavga ve dövüşün hakim olduğu bir partinin mensubu da olmak istemiyorlar. Milletvekili Burcu Köksal ve İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan’a tepkililer. Partililer gerek vekilin gerekse il başkanının kapalı kapılar ardında siyaset yaptıklarını vurguluyorlar ve “Biz böyle siyasetçiler istemiyoruz” diyorlar Ayrıca içinde bulunulan durumun hoş olmadığını söyleyen partililer “Yakında bizim de söyleyeceklerimiz olacak” diyorlar.

ESKİLER KENARA ÇEKİLMELİ

Bekleyip görelim. Ben de birlik ve beraberlikten yanayım. Eski siyasetçiler artık bir kenara çekilip oturmalı ve “bir bilen” pozisyonunda olmalılardır diyorum. Vekil ve il başkanı aralarındaki sürtüşmeyi kaldırmalılar  ve partinin bekası için birlikte mücadele vermelilerdir diyorum.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum