phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

AÇIKLA BE BAŞKAN!

AÇIKLA BE BAŞKAN!

 

Önceki gün kadim dostum Fehmi Başçavuş ziyaretime geldi. Fehmi başçavuşu yakından tanıyanlar bilirler, Fehmi abi emekli astsubaydır. Vatanına,milletine ve de şanlı Türk ordusuna yıllarını vermiştir. Şu anda İmaret camii ardındaki kıraathane 93 ü çalıştırıyor. Kendisi siyaseti çok yakından takip eder. Zaten bir dönem de Afyon DSP il başkanlığı yapmıştır. Şimdilerde ise CHP nin bir üyesi ve aynı zamanda “bir bilen” dir. Partililer ve onu tanıyanlar kendisine “komutan” diye hitap ederler. Komutan siyaseti çok güzel takip eder. Doğru bildiği yoldan ise hiç taviz vermez. İnsanın ardından konuşmaz,birisinin yüzüne söyleyemeyeceği kelimeleri ardından konuşmaz. Demem o dur ki adamın yüzüne konuşur.

 

KESİNLİKLE SİYASET KONUŞURSUNUZ

Fehmi komutanla oturduğumuzda kesinlikle siyaseti konuşuruz. Hemen hemen fikirlerimizde genellikle uyuşur. Ufak tefek fikir ayrılıkları olsada biz onu “kadı kızında da kusur var, bizimki incir çekirdeğini doldurmaz” deyip geçiştiririz. Önceki günkü birlikteliğimiz CHP deki merkez ilçe seçimleri ve Milletvekili seçimleri ile ilgiliydi. Merkez ilçe Başkanlığı için ortada birkaç isim dolaşıyor. Ancak  il yönetim kurulu üyesi Vedat kardeşimizden başka resmen başvuran yok.” Seçimlere daha zaman var bu köprülerin altından daha çok sular akar” denilse de süreç çok çabuk geçiyor,o nedenle herkes saflarını bir an önce belirlemek zorunda.

 

HEKİMLİK KARİYERİNİ RİSKE ETTİ

Gelelim Fehmi komutan ile üzerinde durduğumuz ve fikir birliği yaptığımız İl Başkanlığı ve Kemal Demirkırkan’ın pozisyonuna. Kemal Demirkırkan bu makama gelirken bazı bedeller ödemiş hekimlik kariyerini riske etmiştir. Bu konuyu en yakından bilenlerdenim. Elini değil, ellerini taşın altına sokmuş Partisi için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmıştır. Tabir caiz ise kıçını başını oynatmamış bildiği ve benimsediği doğruları yapmıştır. Şimdi önümüzdeki seçimlerde Milletvekili sayısının 600 e çıkacak olması birilerinin şimdiden iştahını kabartmıştır. Birileri oturduğu yerden ahkam kesmekte, yalancı pehlivan vari girişimlerde bulunmaktadırlar. Bizim için İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Milletvekili adaylığı, Belediye Başkanlığına adaylığını koyacak partililerin hepside değerlidir. Ancak saflarını belirlemek, açık kart oynamak koşuluyla! Ben istemem yan cebime koyun devri kapandı. Kim ne istiyorsa açık açık dillendirmeli, tavrını açıkça ortaya koymalı, kartlarını açmalıdır. Partiye gönül verenlerde bunu bilmelidir.

 

KARTLARINIZI AÇIN

Kapalı kapıların ardında kulisler,dedikodular yaparak bu partiyi daha ileriye taşıyamazsınız.

Başta İl Başkanı Sayın Kemal Demirkırkan olmak üzere açın kartlarınızı. Partililer sizden bunu bekliyor. Bu yazdıklarım Komutan ile benim birlikteki düşüncelerimizdir. Katılırsınız katılmazsınız. Ancak yazdıklarım gerçeğin ta kendisidir. Haydi açıklamalarınızı bekliyoruz. Nasıl ilçelerde ben Milletvekili adayıyım diyorsanız burada da söyleyin. Daha epeyce zaman olmasına rağmen partililer bunları duymak istiyor. Çünkü zaman su gibi akıyor. Kemal başkan belki de sağlıkçı olmam nedeniyle sizin meddahlığınızı yaptığımı söyleyenler çıkacaktır. Aslında alakası yok bunu sizde biliyorsunuz. Fedakarlıklarınızı biliyorum. Tüm adaylar benim ve komutan için değerli,ancak biz açıklık ve aleniyet bekliyoruz. Buna da sizden başlayalım diyoruz. Lütfen tavrınızı ve düşüncelerinizi açıklayın ki sizden sonraki gerçek adaylar ortaya çıksın. İnanın zaman erken değil,her yiğidin gönlünde bir aslan yatar derler ya parlamento + 50 daha Milletvekili ilave etmiştir 550 nin yanına. Olmuştur 600 vekil. Neden açık oynayıp sayıyı artırmayı düşünmüyorsunuz ? Hadi,hadi açık oynayın artık. Bakın Vedat hocaya ! Örnek alın.Bana ve komutana da kızmayın. Yazdıklarımıza kulak verip gereğini yaparsanız sizler kazanırsınız. Ne komutanın nede benim sizin adaylıklarınızdan, kazanımlarınızdan ne karımız olsun ki?

YORUMLAR

  • 0 Yorum