phishing
Mustafa TÜRK

Mustafa TÜRK

TÜRK HAVASI

HEPİMİZ BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR ETMELİYİZ

HEPİMİZ BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR ETMELİYİZ

 

Güne güzel başlamak gerektiğini düşünerek hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum değerli okurlarım. Son zamanlarda kullandığım bir söz var, kim ne söylerse söylesin ilimiz Afyonkarahisar son yıllarda her anlamda büyüme  ve hızla gelişmeye göstermeye devam ediyor. Bunların en başında sportif  faaliyetlerde  alınan başarılar diğer yandan gezilecek görülen mekanların çoğalmasını ilk planda gösterebiliriz.

BAŞKAN ÇOBAN BİRÇOK TESİS KAZANDIRDI

İlimizde çok az olan  ve hatta hiç olmayan misafirlerimizi ağırlayacağımız, eşimizle dostumuzla gidip yemek yiyeceğimiz gezeceğimiz mekanlar parklar bahçeler yoktu. Afyonkarahisar Belediye  Başkanı Burhanettin Çoban, bu açığı iyi görmesinden dolayı göreve başladığın ilk günden bu güne kadar bir çok tesis kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor. Bunlardan en önemlileri Akarçay, Kent Ormanı, Kent Ormanı Şelale projeleri ve çok yakında başlayacak olan Hıdırlık’tan kalemize yapılacak olan teleferik  projesi…

Yaşadığımız şehrin ne kadar değiştiğini hep birlikte görüyoruz. Bu anlamda hepimiz Başkan Çoban’a teşekkür etmeliyiz diye düşünüyorum. Siyasi görüşleri farklı olan insanlar  belki yanlış anlayabilirler ama kusura bakmasınlar  bir ata sözümüzü hatırlatmak istiyorum: “Yiğidin  hakkını yiğide vermelisin…”

İNSANLAR KORKUYOR

Sevgili okurlarım; buraya kadar her şey güzel değil mi ?

Evet diyeceğinizi düşünüyorum. Bu sosyal alanlarda son zamanlarda geçtiğimiz yıllarda yaşanan bir çok kötü olumsuzluklar vardı. Bunlar zaman içerisinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Belediye’nin sıkı takipleri sonucu azalmıştı. Ne yazık ki son zamanlarda halkı aşırı derece rahatsız eden gençlerin ya da insanların  tekrar oluşması üzücü bir olay. Bu bölgeleri sık sık gezen biri olarak gördüğüm manzaralar gerçekten ürkütücü ve üzücü. Karadeniz bölgesini anımsatan bu yerleri gezmeye çıkan  bir çok insan gördükleri tablo karşısında  tedirgin olup oradan hemen ayrılıyorlar. Örnek mi istiyorsunuz!

Bu yıl Kent Ormanı içerisinde bitmesi son aşamaya gelen Kent Ormanı Şelalesinde bulunan yerlerde yaşları 14’ten başlayan insanlar her türlü kötü alışkanları burada rahatça  alabiliyorlar… Arabası ya da yürüyerek bu güzelim yerleri görmeye gelen aileler ve genç kızlar inanın korktuklarını gözlerimle gördüm.

VEYSEL EROĞLU’NUN ELBETTE UNUTULMAZ

Böylesine güzel bir yerin ilimize kazandırılması ne kadar güzelse korunmasının da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin yıllarca söylediği bir şey vardı, ‘Afyonkarahisar’da ormanlık yeşil alan yok’ diye…

Alın size Hıdırlık’tan başlayan yeşillik alan Erkmen, Çakırköyü civarında zirve yapıyor. Bunu Kent Ormanından baktığınızda görebiliyorsunuz. Bu ağaçlandırma ve ilimizde yapılan her türlü tesiste bakanımız Veysel Eroğlu’nun emekleri elbette unutulmaz.

Geleceğini  pozitif  anlamda her geçen gün artıran ilimizde biraz da insanlarımızın kültürel ve anlamda  kendilerini geliştirmesi gerektiğini düşünmeden edemiyorum…

Hayatınızdan neşeyi  ve yüzünüzden tebessümü hiç eksik  etmeyin.. Sevgimle..

YORUMLAR

  • 0 Yorum