phishing
Yak bir Maltepe
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

Yak bir Maltepe

28 Nisan 2017 - 19:43

Yak bir Maltepe

 

Spor Toto 3.Lig 3. Grup bu hafta oynanacak 34. Hafta maçları ile sona erecek. Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Afjet Afyonspor, son maçını bugün Afyon Yeni Atatürk Stadyumunda oynayacak. 

Maç için şehir dışından da çok sayıda taraftarın Afyon’a gelmesi ve bu unutulmaz güne tanıklık etmesi bekleniyor. Taraftarlar şampiyonun son maçını, maraton ve kale arkası tribünde izlemek için 5 TL, numaralı (VIP) tribünde izlemek için 20 TL için  ödeyecekler. Taraftarların stadyumda bilet sırası beklememesi için bilet satışları önceki günden itibaren Zafer Müzesi yanında bulunan Afjet Afyonspor Ürün Satış yerinde satışa çıkarıldı. Taraftar Grupları son maç için tüm sporseverleri maça davet ediyorlar. Bu çağrıya cevap veren taraftarların 15 bin 500 kişilik Afyon Yeni Atatürk Stadyumunu tamamen doldurması bekleniyor.

OKEYE 4. ARANIYOR?

Play off için son durak Bayrampaşa mı Elaziz Belediye mi ?

Son hafta maçları öncesinde 2. Lige yükselmek için  daha önce Play-Off oynamayı garantileyen Sakaryaspor, Darıca Gençler Birliği ve Diyarbakırspor’un rakibi Bayrampaşa mı yoksa Elaziz Belediyespor mu olacak ? Son hafta maçları ile okeylenecek son rakip de belli olacak. 

Orhangazispor-Bayrampaşaspor

Elaziz Belediyespor-iyarbekirspor 

YAK BİR MALTEPE

Ligde kalma umutlarını son haftaya bırakan Maltepespor ve Payasspor’un rakipleri ile oynayacakları son maçlar da  ligden düşecek 3. takımı belirleyecek. Orduspor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un ardından profesyonel liglere vade edecek takım Maltepespor mu yoksa Payasspor mu olacak ?

Sakaryaspor’un geçen hafta deplasmanda Muğlaspor’a 1-0 mağlup olması son hafta taraftarlarına kötü bir sürpriz yaşatmaması için maçtan galip ayrılması ve ligi 3 puanla kapatması bekleniyor.

Bu sonuç ile düşme hattındaki en yakın Payasspor’un maç sonucunu beklemeksizin Maltepespor lige veda eden 3. takım olmuş olacak.

Şampiyon Afjet Afyonspor, Maltepespor ile sahasında oynamış olduğu maçta 0-0 kalır iken deplasmanda oynanan maçta  Maltepesporu Oltan Karakullukçu’nun golü ile 1-0 yenmiş idi.   

Sakaryaspor-Maltepespor

Payasspor-Ankara Adliyespor

 

ŞAMPİYONUN MAÇI

Afjet Afyonspor-Düzyurtspor. Ligde son hafta olmasına rağmen gerek play-off şansını devam ettirmek gerekse lige tutunmak isteyen tarafların maçlarına sahne olacak 3.Lig 3.Grupta Afyon’da ŞAMPİYON sesleri yükselecek.  İsteniş Hakan Tüplek

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum