phishing
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

TFF 1. LİG BUGÜN BAŞLIYOR

TFF 1. LİG BUGÜN BAŞLIYOR  

 

TFF 1. Lig bu sezon 1. Lige yükselen 2 yeni takımın mücadelesi ile başlayacak.

18 takımın yer aldığı ligde sezon sonunda ilk iki takım direkt Süper lige yükselirken, Süper lige yükselecek üçüncü takımı play-off müsabakaları belirleyecek. Ligde MKE Ankaragücü, Erzurumspor ve İstanbulspor 2. Lig şampiyonun,  Çaykur Rizespor, Adanaspor ve Gaziantepspor Süper Lige geçen sezon veda eden takımlar olarak bir araya geldiler.

TFF 1. LİGİN İKİ TAKIMI KARŞI KARŞIYA     

 2.Lig Kırmızı Grup şampiyonu  MKE Ankaragücü,  geçen sezon Beyaz Grubu 3. Sırada bitiren buna rağmen  TFF 1. Lige yükselmeyi  başaran  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlayacak. 

MKE Ankaragücü’nün ligi şampiyon bitirmesi, ilk maçını seyircisi önünde  oynanacak olması  3 puan almaya yakın tarafın ev sahibi ekip olabileceğini gösteriyor.  Bu sezon 2.Lig Kırmızı Grupta oynayacak Afjet Afyonspor’un rakiplerinden Amed Sportif ligi Erzurumsporun önünde 2. Sırada bitirmişti.  

Ankara 19 Mayıs stadyumundaki  maç  saat 20:00’de başlayacak

AFJET AFYONSPOR’DA SON TRANSFER KİM?

Afjet Afyonspor’da transfer söylentisi ve beklentisi hala cevap bulamadı. 

Üst üste aldığı başarılı sonuçlar ile taraftarını sevindiren ve spor kamuoyunun dikkatini çeken 2. Lig Kırmızı grubun Mor-Beyazlı ekibi hırs küpü… Oyuncuların motivasyon güçlerinin yüksek olması nedeniyle, sarı ve kırmızı kartların lig içinde maçlara yansımaması bekleniyor.

Yönetim değişikliği, giden oyuncular gelen oyuncular her şey tamam, eksik son olan tek şey  yeni transfer kim?

Son bir transfer yapılacak mı, yapılmayacak mı? Hangi mevkiye yapılacak ve kim olacak?

Yerel medya ve sosyal medyada spor gündemini canlı tutan bu transfer söylentisi nasıl sonuçlanacak?  

Taraftarlar ligin ikinci haftasında Kocatepe Stadyumunda, Mersin İ.Y maçı ile buluşacakları  Şampiyon Afjet Afyonspor’u görebilmeyi sabırsızlıkla bekliyorlar..

Bu arada, geçen sezon forma şansı bulamayan Osman Atalay Demirtaş, Mehmet Feyzi Yıldırım, İsmet Yumakoğulları, Uğurcan Arslantürk, Ünal Kurtuluş, Emrullah Yıldırım, Selim Şahinbaş ve Serkan Odabaşoğlu başka kulüplerde kendilerine forma şansı arayacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum