phishing
Şampiyonlar Şampiyonu Afjet Afyonspor
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

Şampiyonlar Şampiyonu Afjet Afyonspor

03 Ağustos 2017 - 17:44

 

 

 

 

 

 

 

 

Şampiyonlar Şampiyonu Afjet Afyonspor 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir önceki sezonda Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olup  2016-2017 Sezonunda 3. Ligde oynayan takımlar içinde en başarılı performansı gösteren, Afjet Afyonspor’umuz bu başarısına bir yenisini daha eklemiş 3. Lig 3.Grupta yer aldığı ilk sene de şampiyon olmuştu.  Üst üste iki yıl şampiyon olma başarısını gösteren ekibimiz şampiyon takımlar puanlamasında da açık ara başarısı ile taraftarlarından ve spor kamu oyundan tam puan aldı. 

İSTATİSTİKLERE GÖRE AFJET AFYONSPOR 2. LİG DE BAŞARILI OLACAK. 

 İstatistiksel olarak , BAL’da aynı sezon şampiyon olmuş takımlar içinde ezici bir üstünlüğe sahip MOR-BEYAZ’ların bu başarısını  2.Ligde de sürdürmesi bekleniyor. Kendisi gibi şampiyon olmuş diğer bir takım olan Erbaaspor a 6 puan fark atması 37 puan gol avarajının olması ve şampiyon takımın hemen hemen aynı kadro ile sahaya çıkacak olması yeni sezonda da Afyon’da , STAD GÜZEL, HAVA GÜZEL, AFYON HEPSİNDEN GÜZEL tezahüratlarıyla seyircinin yine coşacağını gösteriyor. 

Diğer taraftan şampiyonluk karnesinde 3. Lige tutunamayan ve çıktıkları ilk yıl yeniden  Kütahyaspor ve Türk Metal Kırıkkalespor’un BAL’ da oynayacak olması taraftarlarını üzdü. 

Geçen yılki şampiyon takımın iskeletini bozmayan teknik heyet,  2. Ligde de oyuncularına ‘size güveniyoruz, başarılı olacağınıza inanıyoruz’ sinyali verdi.  

Bu arada geçen yıl oynadığı zorlu  3.Lig 3. Gurupta , diğer gruplardan şampiyon olmuş Elaziz Belediyespor ve Muğlaspor’u da geride bırakan Afjet Afyonspor’un 2. Lig Kırmızı Grupta da Play-Off’un en iddialı ekiplerinden birisi olmasına kesin gözle bakılıyor.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum