phishing
İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

İSTENİŞ HAKAN TÜPLEK

Köşebaşı

ASYA’YA UZANAN TÜRK KÖPRÜSÜ

 

 

Kısa bir süre önce Almanya’nın sözde Ermeni soykırımını kabul ettiğini yazmış idim. Ortada bir soykırım/zulüm var ise Hınçak-Taşnak saldırıları ile zulme uğrayanların kendi topraklarında bizler olduğumuzdan bahsetmiş idim.

Kalleş ve sahte dost Almanya’nın ikinci Dünya Savaşında 6 milyon Yahudi’yi nasıl katlettiğini, soykırıma nasıl uğrattığını sonraki yazımda yazacağım.

Soykırımın alasını yapan Almanların niye bize küstahça yaklaştıklarını hala anlamış değilim.

 İki ucu boklu değnek misali Almanların Yahudileri yok ettiğine sevineyim mi yoksa bu soykırımı yaptıkları için tarihte ilk defa Türkler Yahudileri desteklesin ve TBMM’de evet Almanlar, Yahudilere soykırım yaptı desin mi? Konu bu kadar hassas…

                                                         

***

Her fırsatta söylediğim gibi biz Avrupalı değil Asyalıyız. Bu günkü yapıda bizim Avrupa Ekonomik Topluluğuna (A.E.T) girmemiz sonsuz sayıda sıfır ihtimal. O yüzden kendimize başka bir yön çizmeliyiz.

 

İSTİKAMETİMİZ, ÖZYURDUMUZ ASYA OLMALIDIR.

Türkî Cumhuriyetler Birliği olmalıdır. Ne işim var benim Avrupa’da.

Bir taraftan bana kucak bana daha yakın olduğuna inandığım bir Türk Devletler Topluluğu var, diğer tarafta ise kendimi zorla kabul ettirmeye çalıştığım bir coğrafya var. Bu kapıyı açacağım diye niye zorlayıp duruyorum ki!

Kıyaslamak gerekirse,

Avrupa’ya ulaşmak için önce Yunanistan veya Bulgaristan’ı aşmam lazım.

Türk yurduna kucak açmak için ise hiçbir engelim yok. Niye zor ve istenmeyen bir tercih için milletçe oyalanıyorum anlaşılır gibi değil.

Sınır komşumuz, Gürcistan ve bu ülkenin komşusu olan Azerbaycan’dan hattından Hazar Gölünü aşıp, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan’a ulaşsam sağ kulağımı göstermek için sol kolumu başımdan çevirip uzatmak gibi bir şey olur. Geriye tek alternatif bugünkü Ermenistan topraklarından geçmek kalıyor. Ermenistan Nahçivan Özrk Bölgesi işgali ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Türk Dünyası diye adlandırılan bölgeye geçişimize adeta engel oluyor. İşte bütün sıkıntı bu.

 

ÜMİT KÖPRÜSÜ AÇILSIN

Ermeniler, dünyada kapitalist ve siyasal baskı kurmuş büyük devletlerin egemenliğinde bizim Türk Dünyası ile buluşacağımız köprüde bize geçit vermiyor. Türk’ü Türk’le buluşturmuyor. Ümit köprüsü adı verilen hattan Ermenilerin kalkması ile Büyük Türk Dünyası da kurulmuş olacak. Dünya taşları yerinden oynayacak.  

Her köprünün bir geçit bedeli vardır. Bunun bedeli de 1993 yılından buyana kapalı olan Türkiye-Ermenistan sınır kapısının açılması olacak ise de açılsın.

İlginç olan ise Ermeni vatandaşları kafalarına göre Türkiye Cumhuriyeti Devletinde kafalarına göre yaşayabiliyorlar, ibadet (!) edebiliyorlar, ticaret yapabiliyorlar, sebil hayat sürüyorlar. Biz Türkler ise ne Ermenistan’da yaşıyoruz, ne ibadet ediyoruz, ne de ticaret yapıyoruz.

 

ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ TÜRKİYE

Şimdi de mi anlamadın eyy Almanya, eyy dünya kim kime soykırım yapmış/zulüm etmiş. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum