phishing
Atıf Kocaoğlu

Atıf Kocaoğlu

ATIF KOCAOĞLU YAZIYOR...

MÜNBİÇ’E DAYANDIK – 1

MÜNBİÇ’E DAYANDIK – 1

 

 Hani “Komşuda pişer bize de düşer” sözü var ya; sanki bizim için söylenmiş. Altın değerinde okkalı bir söz deyin, nasihat ya da öğüt deyin. Ne derseniz deyin. Ama sadece ve sadece bizi ilgilendiren bize yönelik bir altın değerinde kulağımıza küpe olacak bir söz.

 Suriye de, Amerika, Rusya ve onların yandaşları var. En başta Rejim, PYD, DEAŞ, Hizbullah, El Nusra gibi silahlı yöresel güçler emir bekliyor. Müslüman halkı çocuk çoluk, yaşlı kadın dinlemeden katletmek yok etmek için . Bu caniler, yıllardır yüz binlerce milyonlarca insanı yerinden yurdundan ettiler. Adeta vatanlarında sürüldüler! Yetmedi, neredeyse bir milyona yakın bölge insanını insafsızca öldürdüler!

 

***

Peki,  bunca katliam, bunca barbarlık niye?!

Sebebini bilmek, anlamak o kadar da zor değil! Bu Haçlı İttifakının dün Selçuklularla, Osmanlılarla derdi ne ise!

Bu günde Türkiye ile aynı dert üzerine Suriye’de, Irakta bulunuyorlar! Burası çok önemli!

Amaç, Kudüs’ ü sürekli yani kıyamet kopana kadar elinde, kontrolünde tutmak. Hatta buralara tümüyle sahip olmaktır! Bunu şu anda Haçlı ittifakı adına  İsrail üslenmiş durumda.

Bölgede bu kutlu ittifakın önünde en büyük engel hatta en büyük tehdit olarak Türkiye görünüyor.

 

***

O halde bu gücü dağıtmak, etkisiz hale getirmek gerekir! Şer güçlerin hepsi bu konuda birlik olup Türkiye üzerinde gizli ve çok önemli planlar yaptılar! Çirkin oyunlar kurdular!

Amaç, komşu ülkeler içinde halkı bölmek. Sonrada bir birine düşürüp iç savaş çıkarıp; Türkiye’nin büyümesine güçlenmesine sebep olan dost ve komşu ülkeleri iç savaşla yok edip zayıflatmak. Sonra da bu ülkelerde oluşturdukları silahlı terör örgütleriyle ve ülkemiz içindeki onların uzantıları olan partilerle, terör örgütleriyle Türkiye yi vurmak! Yani Kudüs önündeki büyük engeli ortadan kaldırmak!!!

16 Nisanda yapılacak olan Referandum; Haçlı ittifakı için çok önem arz ediyor. Bunu büyük bir fırsata dönüştürme çabasındalar. Çünkü bu oylamada evet oyu fazla çıkarsa, bütün planları bozulmuş, emekleri boşa gitmiş olacak diye korkuyorlar.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum