phishing
Atıf Kocaoğlu

Atıf Kocaoğlu

ATIF KOCAOĞLU YAZIYOR...

MÜMBİÇ DAYANDIK – 2

                        MÜMBİÇ DAYANDIK – 2

Türkiye bütün askeri gücünü burada toplamış durumda. Çünkü burası çıban başı. Ola ki Batı güdümünde pyd, PKK idaresinde bir devlet kuruldu. Bu bizim için çok büyük bir tehdit olur. İç güvenliğimizi bozabilir. Hatta içimizdeki gafillerin, hainlerin de lojistik desteğiyle iç savaş provaları bile yapılabilirler.

PYD  ve Pkk ya  HDP’nin büyük çoğunluğu ve CHP’ ninde içinde aşırı solcu yani  Marksist, Leninist  kesimlerden hem maddi hem de manevi  destekler  var. Öyle ki bu hususta Hdp lilerden biraz daha ileri de olan fanatik CHP liler bile var. Mesela HDP Diyarbakır milletvekili Altan Tan bildiğim kadarıyla hiçbir terörist cenazesine katılmamıştır.  CHP’li milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Alan, Gamze Akkuş İlgezdi  hiç çekinmeden pervasızca terörist cenazelerine katılmışlardır. Bununla da kalmayıp teröristleriçin hıçkıra hıçkıra ağlayıp  göz yaşları dökerken; şehit cenazelerine dönüp bakma gereğini bile duymalar.

 Hatta bazı partili ve partisiz solcu hainler şehit cenazelerini görünce seviniyorlar. Sosyal medyada bunlara bizzat hepimiz çokça şahit olmuşuzdur. İçerideki tehlikeyi  yok sayarak dışarıda çok büyük başarılar elde etsekte; kesin sonuca varamayız! Yani dış tehditleri tamamen ortadan kaldırılabilmesi; Ancak,  iç tehditleri ortadan kaldırmakla mümkün olur.  Korkarak, çekinerek yada bazı tehditleri önemsemeyip es geçerek  TC Devletinin menfaatine, çıkarına bir iş yapılamaz.

Devlet Feto ve Pkk lılara nasıl operasyon çekiyorsa içimizdeki terör yandaşlarına da bir şeyler yapmalıdır. Böyle halkı ifsat eden siyasi parti, sendikalar, dernekler ve bazı medya gurupları içindeki pislikler temizlenmelidir. Hem de ivedilikle zaman geçirmeden hemen  etkisiz hale getirilmeli. Yani devlet ordusuyla Münbiç’e dayanmış yedi düele karşı savaşırken; En başta içeride de bazı temizlikleri mutlaka yapması gerekir!

Devlet üzerine düşeni yaparken, bir taraf tanda halkımız particiliği, siyaseti, ideolojiyi bir tafra bırakıp, içerideki fitneye karşı kendini korumaya almalı! Yetmez birde terörist ve yandaşlarını etkisiz hale getirmek için devletine yardımcı olmalı!

PKK, FETO, IŞİT, DHKP-C gibi terör örgütlerini bilfiil destekleyen; yerli ve yabancı yazarlar, çizerler, sendika, dernek, işadamı, kamu görevlisi hatta Büyükelçilik ve konsolosluklarda çalışan yabancı ateşeler var. Gerektiğinde bunlara karşı en etkili önlemler alınmalı. Ayrıca içimizdeki işbirlikçileri, ajanları etkisiz zararsız hale getirilmelidir!

Türkiye, ye içeriden ve dışarıdan gelen tehditlere karşı sadece Ak Parti ve MHP mücadele etmemeli! Buna ana muhalefet partisi CHP’ de dahil olmalı. Bütün imkanlarıyla, gücüyle bizzat bu savunma hattına katılması lazım! Bu işte nazlanmaya yada bahaneler uydurmaya hiç gerek yok. Mesele vatansa her türlü kırgınlık, dargınlık bilhassa siyasi çıkarı içeren hesapları bir kenara atıp, bil fiil aktif görev alması gerekir…  Yani hükümete, devlete her türlü desteği;  en başta CHP ve diğer muhalefet partilerinin tam olarak omuz vermesi gerekir.

İşte o zaman içerideki PKK tamamen biter. Münbiç’te oluşturulan tehdit  tehlike olmaktan çıkar! Dış güçlerin oyunları bozulur.        

YORUMLAR

  • 0 Yorum